«Φτιάξε το δικό σου παραμύθι» με πάνινες κούκλες από την Κένυα

Κάθε ένας από μας μπορεί να φτιάξει το δικό του παραμύθι και τη δική του μοναδική ιστορία, αρκεί να έχει στα χέρια του τον δικό του φανταστικό ήρωα.

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό το σκεπτικό και μια πάνινη κούκλα, φτιαγμένη από τις μαμάδες στο Νιέρι της Κένυας, ξεκινά με δημιουργικότητα, ενέργεια και ενθουσιασμό, το «παραμύθι» με στόχο την έμπρακτη στήριξη του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά.

270 προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό στερέωμα της Κύπρου και της Ελλάδας, κλήθηκαν να δημιουργήσουν, να μεταμορφώσουν και να δώσουν ζωή σε 270 πάνινες κούκλες Uthando (η πάνινη κούκλα στα αφρικανικά) και να φτιάξουν τη δική τους ξεχωριστή κούκλα, όπως τη φαντάζονται!

Από πριγκίπισσα παραμυθιού, ιστορικό πρόσωπο, σούπερ ήρωα, μια προσωπικότητα που τους εμπνέει, ακόμα και το alter ego τους, με ό,τι υλικά, υφάσματα και χρώματα επιθυμούν. Οι επιλογές απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει θέληση, θετική ενέργεια και πολλή φαντασία.

Όλες οι κούκλες που θα δημιουργηθούν, θα παρουσιαστούν και θα εκτεθούν προς πώληση σε μια μοναδική έκθεση ανοιχτή για όλο το κοινό, το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, στο χώρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου στη Φανερωμένη, από τις 10:00 πμ μέχρι τις 20:00 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 208 406

Παράλληλα θα τρέχει ένα ολοήμερο φιλανθρωπικό γιορτινό πάρτι, για τους δημιουργούς αλλά και για όλο τον κόσμο, γονείς και παιδιά, μικρούς και μεγάλους.  Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη των αναγκών και του οράματος του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, στην Κύπρο και την Κένυα.

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία της εταιρείας επικοινωνίας Partners Y&R, σε συνέχεια των δύο επιτυχημένων φιλανθρωπικών ενεργειών της κας Μύρνας Παττίχη και του Εκδοτικού Οίκου «Ο Φιλελεύθερος», για το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο sophia-foundation.com, στη σελίδα Partners Y&R στο Facebook, και στο #mydollstory

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ