Τρέχουμε μαζί για την πρόληψη του καρκίνου

Για 9η συνεχή χρόνια διεξάγεται ο ετήσιος αγώνας «Τρέξτε μαζί μας» από την FX Pro και το σωματείο Δρό.Με.Α Racing, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και το Δήμο Γερίου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.

 


Article featured image
Article featured image

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου και στη συμβολή της άσκησης στο σκοπό αυτό και περιλαμβάνει δρόμους 5χλμ και 10χλμ, παιδικό δρόμο 800 μέτρων και περπάτημα 2χλμ .

Οι δρόμοι ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας (200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας).

Εγγραφές γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου στο www.dromearacing.com μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για το δρόμο 5χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 15 ετών και άνω) και 15 ευρώ για τα10χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 16 ετών και άνω).

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί  στη στήριξη του πολυσήμαντου έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ και των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

Τα διακριτικά νούμερα κάθε δρομέα θα παραληφθούν την ημέρα του αγώνα (8:30–09:30πμ). Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν τσάντα ώμου, ενώ όσοι τερματίσουν θα πάρουν μετάλλιο. Η συμμετοχή στον παιδικό δρόμο 800μ είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα (08:30-09:30πμ). Για τη συμμετοχή ατόμων κάτω  των 18 απαιτείται η συναίνεση του γονέα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δρό.Με.Α Racing, κύριος Μάκης Κουννίδης ανέφερε: «Στόχος των διοργανωτών είναι να προάγουν τον αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιή τρόπο διαβίωσης, με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος».

Όσοι κατορθώσουν να τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο και ως ενθύμιο μια τσάντα πλάτης. Ο αγώνας 10χλμ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.

 

*Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία FX Pro. Ο αγώνας υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και το Junior και Senior School και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Διαχρονικός υποστηρικτής του  Δρό.Με.Α Racing είναι η εταιρεία Webarts.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ