Το Ark Pop-Up Shop επιστρέφει στην παλιά Λεμεσό

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων εκθέσεων το Ark έρχεται ξανά αυτόν τον χειμώνα με άλλο ένα Pop-Up Shop για ολόκληρο τον Δεκέμβρη και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Το Ark είναι μια πρωτοβουλία συνεργασίας καλλιτεχνών και δημιουργών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Λίγες φορές τον χρόνο συναντιούνται για να πραγματοποιήσουν εκθέσεις, στις οποίες μπορούν να αναδείξουν και να διαθέσουν προς πώληση μια πλούσια ποικιλία από χειροποίητα προϊόντα και έργα τέχνης.

Ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να διαλέξει από μια μεγάλη επιλογή δώρων, που περιλαμβάνει χειροποίητα σαπούνια, τσάντες, παιχνίδια, κοσμήματα, έργα τέχνης, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Τα εγκαίνια (opening party) θα γίνουν στις 3 Δεκεμβρίου (17:30-00.00) όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να απολαύσουν την ζεστή ατμόσφαιρα, να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και να δοκιμάσουν γευστικά σνακ και ποτά.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την 1η Δεκεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου και θα λάβει χώρο στο The Trade (Κιτίου Κυπριανού 18, πρώην εστιατόριο Ιστορικόν) απέναντι από το καφέ «Π» στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ