Θα είναι το #untaggable event η πιο καινοτόμα παρουσίαση στην Κύπρο;

Η ομάδα του ABR που βρίσκεται πίσω από το #untaggable event, το οποίο αφορά στην παρουσίαση του Audi Q2 δεν γνωρίζει, λέει, αν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο για παρουσίαση κάποιου προϊόντος στην Κύπρο, με τα όσα μας λένε όμως είμαστε σίγουροι πως το event θα συζητηθεί εξίσου και μετά την πραγματοποίησή του -ίσως και περισσότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Κι αυτό, τόσο γιατί το ABR μάς έχει συνηθίσει να καταπιάνεται με καινοτόμες κατασκευές, όσο και γιατί μαθαίνοντας τι ακριβώς έχουν δημιουργήσει ειδικά για τη βραδιά αλλά και επιπλέον τι θα περιλαμβάνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, βεβαιωνόμαστε ότι το #untaggable θα είναι σίγουρα μια extraordinary VIP εμπειρία.


Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική audiovisual εμπειρία 360 μοιρών!


Γιατί είναι καινοτόμα η κατασκευή που κάνατε για το #untaggable event; Χρησιμοποιήσατε κάποια δική σας τεχνολογία;

Όπως το event έτσι και η τεχνολογία του event είναι #untaggable. Καινοτόμα. Δουλέψαμε στενά με ένα κυπριακό εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών. Μετά από αμέτρητες δοκιμές δημιουργήσαμε ένα δικό μας μείγμα πλαστικού το οποίο λειτουργεί ως «διαχυτής» του φωτός. Χρησιμοποιήσαμε μια από τις στάνταρτ μόλες που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο καθημερινά, και φτιάξαμε λωρίδες πλαστικού όπου τοποθετήσαμε led strips σε καθε μια από αυτές και τις μετατρέψαμε σε φωτιστικά. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά αυτής της κατασκευής και  χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονικό προγραμματισμό σχεδιάσαμε μια παραμετρική κατσσκευή η οποία θα αγκαλιάζει το κοινό περικυκλώνοντάς το.

 



Γνωρίζετε κατά πόσο έγινε ξανά κάτι αντίστοιχα καινοτόμο για την παρουσίαση κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας στην Κύπρο;

Δεν γνωρίζω αν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο για παρουσίαση κάποιου προϊόντος αλλά η ομάδα του ABR συνηθίζει να καταπιάνεται με καινοτόμες κατασκευές. Αυτές που ξεχωρίζουν στο παρελθον είναι από το «Φρουτοπία Δε Πάρτυ» και το «Dancing in the dark».

 

 

 



 

Τι οδηγίες σας δόθηκαν από τον πελάτη και πόση ελευθερία σας έδωσε να κάνετε ότι θέλετε;

Το event αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη συνεργασία μεταξύ ABR και Innovation Leo Burnet. Η Innovation Leo Burnet ως έμπειρο διαφημιστικό γραφείο που δουλεύει χρόνια με την εταιρία Unicars, μας έδωσε την κατευθυντήρια γραμμή και ο πελάτης μετά από την εμπειρία μας σε τέτοιου είδους events μάς εμπιστεύτηκε και έδωσε απόλυτη δημιουργική ελευθερία.



Ο κόσμος τι εμπερία θα έχει στο όλο event;

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική audiovisual εμπειρία 360 μοιρών!

 



Τι θα περιλαμβάνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του #untaggable;

#music #cocktails #djs #audiq2 #fashion #audiovisual #performance #foodporn

 



Το footage από την βραδιά ξέρετε αν θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω προβολή του αυτοκινήτου;

Ναι, το footage θα χρησιμοποιηθεί για να προβάλει το #audiq2.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το #untaggable event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, θα να βρεις ΕΔΩ & ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ