Σεξουαλική συνεύρεση εν ώρα ελεύθερης πτώσης [βίντεο]

Μπορεί να μοιάζει με ιστορία βγαλμένη από άρλεκιν, για εκείνες τις ρομαντικές ψυχές που πιστεύουν ότι ένα ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει και να αντέξει τα πάντα. 

 


Article featured image
Article featured image

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά και ίσως λίγο πιο πεζά.

Το συγκεκριμένο σκηνικό που θα παρακολουθήσετε γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Sex sent me to the slammer» (το σεξ με έστειλε φυλακή) του Investigation Discovery Channel, όπου ηθοποιοί μεταφέρουν αληθινές ιστορίες τηλεθεατών, με περίεργο περιεχόμενο.

Η κοπέλα της ιστορίας, η οποία εργαζόταν σε επιχείρηση με extreme sports, ήθελε να ενταχθεί στο χώρο των ερωτικών ταινιών και έψαχνε τον τρόπο να το κάνει.

Σκέφτηκε λοιπόν πώς μια πρωτότυπη ιδέα που θα τραβούσε τα βλέμματα θα ήταν να κάνει ελεύθερη πτώση και παράλληλα να κάνει σεξ με τον εκπαιδευτή. Και έτσι έγινε.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης ο οποίος ήταν ταυτόχρονα και βετεράνος πρωταγωνιστής ταινιών πορνό, δέχτηκε την πρόκληση και αποφάσισε να την ακολουθήσει.

Το ζευγάρι λοιπόν οργανώθηκε, έβγαλε ρούχα, φόρεσε εξοπλισμό και κάμερες και έπεσαν γυμνό από το αεροπλάνο, κάνοντας ταυτόχρονα σεξ.

Μετά το τέλος του ριψοκίνδυνου εγχειρήματος, η πρωταγωνίστρια ανέφερε πώς κατά τη διάρκεια της πράξης στον αέρα, βίωσε 4 οργασμούς – αεροργασμούς- όπως τους ονόμασε, ενώ ο πρωταγωνιστής μόνο ένα και αυτό γιατί είχε στο μυαλό του συνεχώς έγνοια να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Το βίντεο βέβαια έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο, με την αστυνομία να εκφράζει τις ανησυχίες της. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ