Ένα καινοτόμο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό από το ΤΕΠΑΚ

Το ΤΕΠΑΚ πιστό στην καινοτομία, ανακοινώνει την προσφορά αριθμού θέσεων στο διαπανεπιστημιακό εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc Interaction Design (Σχεδιασμός Διάδρασης) επιπέδου μάστερ σε συνεργασία με το Tallinn University της Εσθονίας και την στήριξη του Πανεπιστημίου ΙΤΜΟ της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσίας.

 


Το πρωτοποριακό διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Σχεδιασμό Διάδρασης επιτρέπει στους φοιτητές να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική για το σχεδιασμό και την αξιολόγηση διαδραστικών υπολογιστικών συστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρώπινες πτυχές του σχεδιασμού.

Το πρόγραμμα συντονίζει επιστημονική επιτροπή από το τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ με επικεφαλή τον Καθηγητή Παναγιώτης Ζαφείρη.

Τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, καθώς και στην εκτεταμένη εμπειρία ακαδημαϊκών από τα Πανεπιστήμια του Tallinn και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα σχεδιασμού  και ανάπτυξης διαδραστικών συστημάτων, αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και αξιολόγησης εμπειρίας χρήστη.

Το διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα αναφέρεται στο Σχεδιασμό ανθρώπινων πτυχών σχεδιασμού διαδραστικών υπολογιστικών συστημάτων με έμφαση  στους τομείς της Πληροφορικής, των Κοινωνικών Επιστημών, και της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα διδασκαλίας της Google και έχει την στήριξη μεγάλου διεθνούς δικτύου πανεπιστημίων και εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες στο: http://www.idmaster.eu.


Σχετικα

Μαντέψτε πού μπορεί να έκρυψε ναρκωτικά ο τύπος της εικόνας για να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου

Η πιο αέρινη μουσική γιορτή του καλοκαιριού επιστρέφει για έκτη χρονιά

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Buzzfeed για τον τρόπο που αντιμετώπισαν gay πρόσφυγες στην Αυστραλία

Απόψε «παίζει» πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης ορατή από την Κύπρο με γυμνό μάτι

Επιστρέφει 20 χρονιά μετά

Αν ζεις σε κάποια γειτονιά της Λεμεσού, φέτος το καλοκαίρι, θα βιώσεις κάτι ξεχωριστό