Ένας χάρτης σου αποκαλύπτει τους κωδικούς για τα WiFi των αεροδρομίων

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βρεθείς σε αεροδρόμια του εξωτερικού (πέραν της Ελλάδας) και να μην έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή για να έχεις να πρέπει να ενωθείς με το WiFi των VIP Lounge.

 


Article featured image
Article featured image

Αν ταξιδεύεις συχνά και δει σε μακρινούς προορισμούς, όπου μεσολαβούν στάσεις και ώρες αναμονής, τότε η παραμονή στο αεροδρόμιο χωρίς WiFi είναι μαρτύριο.

Γιατί εκτός από τη ψυχαγωγία σου, η έλλειψη διαδικτύου σε κρατάει πίσω και σε θέματα εργασίας που μπορεί να επείγουν.

Ήρθε η ώρα επιτέλους να τελειώνεις με αυτή την ταλαιπωρία. Την ώρα που τα περισσότερα αεροδρόμια σού ζητούν να επιλέξεις συγκεκριμένο VIP club δίκτυο για να έχεις πρόσβαση στο, το blog foXnoMad, έφτιαξε ένα χάρτη με τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, δίνοντας στη δημοσιότητα τους κωδικούς του WiFi, ως δώρο στους αναγνώστες του.

«Το να βρεις ένα ανοιχτό δίκτυο στα αεροδρόμια δεν είναι πάντα εύκολο, ενώ τα περισσότερα θέλουν κωδικό», γράφει ο Polar που διαχειρίζεται το blog.

Ο Polar δημιούργησε με τέτοιο τρόπο τον χάρτη, ούτως ώστε όποτε ένα αεροδρόμιο αλλάξει τον κωδικό του, να ενημερώνεται και ο χάρτης.

Εξερευνήστε τον χάρτη και ίσως βρείτε κι εσείς τους κωδικούς για το WiFi, μερικών από τα αεροδρόμια που χρησιμοποιείτε.

Ο Polar μάς δίνει και ένα μικρό tip, αφού όπως λέει στις περισσότερες περιπτώσεις οι κωδικοί είναι απλοί. Για παράδειγμα στο αεροδρόμιο του San Diego, ο κωδικός είναι firstclass, όπως και στα περισσότερα μέλη της Delta Sky Club στην Αμερική.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ