Τώρα στην Κύπρο ετοιμάζουμε τα πάντα για το γάμο μας online

Ξεκίνησε και στην Κύπρο η επαναστατική πλατφόρμα που ενισχύει τον γαμήλιο τουρισμό


Article featured image
Article featured image

Το BookYourWeddingDay.com, η μοναδική διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για τέλεση πολιτικού γάμου, ξεκίνησε δυναμικά τη λειτουργία της.

Η πλατφόρμα, που στοχεύει στην ανάπτυξη της αγοράς γαμήλιου τουρισμού («Wedding Market»), δίνει τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Κύπρο και να επιλέξουν το ιδανικό γι' αυτούς venue για να επισφραγίσουν ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.

Η πλέον αυτοματοποιημένη διαδικασία που παρέχει η πλατφόρμα εκμηδενίζει τον χρόνο αναμονής, επισπεύδοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό.

Το BookYourWeddingDay.com, εκτός από τη διευκόλυνση που παρέχει στα εκάστοτε ζευγάρια, έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στα Δημαρχεία, στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σε όσους διαθέτουν αδειούχους χώρους διεξαγωγής γαμήλιων τελετών, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να προβληθούν και να συμμετέχουν στη μοναδική υπηρεσία στο είδος της ανά τον κόσμο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

 Παράλληλα, η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο συντελώντας έτσι στην αποφυγή πολλαπλών κρατήσεων που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε ακυρώσεις. Ήδη, από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της πλατφόρμας, ο αριθμός επισκεψιμότητας από ζευγάρια κυρίως του εξωτερικού ήταν εξαιρετικά αυξημένος σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, η αύξηση του γαμήλιου τουρισμού τα επόμενα χρόνια αναμένεται να είναι ραγδαία για τις χώρες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα, που στο παρόν στάδιο είναι η Κύπρος και η Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, έχει ξεκινήσει η προώθηση μέσω ενημέρωσης των τουριστικών πρακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θεωρείται η μεγαλύτερη αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης και η προώθηση σε άλλες αγορές όπως αυτές της Ρωσίας, του Λίβανου και του Ισραήλ.

Συνεπώς, η προβολή των ξενοδοχείων και των λοιπών χώρων αναμένεται να είναι μεγάλη και η περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της ειδικής αγοράς τουρισμού προβλέπεται ραγδαία.  

 Η ομάδα του BookYourWeddingDay.com είχε μια εντυπωσιακή παρουσία, ενημερώνοντας συνεχώς και αδιαλείπτως όσους παραβρέθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΚΟΤ και μοιράζοντας τους το αντίστοιχο προωθητικό υλικό.

Οι δήμοι είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, γεγονός το οποίο ενισχύει σημαντικά το έργο μας καθώς απαραίτητο συστατικό για την επιτυχημένη πορεία του BookYourWeddingDay.com αποτελεί η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ