Αυτοί οι τύποι θα κάνουν camping στο Τρόοδος τα Χριστούγεννα

Είσαι τόσο τολμηρός για να τους ακολουθήσεις;

 


Article featured image
Article featured image

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σχεδόν όλες οι κυπριακές οικογένειες έχουν «κλείσει» τραπέζι σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους τους, μπόλικο φαγητό και ποτό.  

Όσο όμορφο και να είναι να περνάς τις γιορτές με τους δικούς σου, δεν παύει να είναι μια συνεχής επανάληψη του ίδιου σκηνικού κάθε χρόνο. Όσο όμως και αν πολλές φορές παραπονιόμαστε ότι και πάλι φέτος θα κάνουμε τα ίδια, κανείς δεν είναι τόσο τολμηρός να απαρνηθεί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να κάνει κάτι ανατρεπτικό.  

Κανείς εκτός από τον Nikas Goderdzishvili και τους φίλους του, οι οποίοι το διήμερο 24 και 25 Δεκεμβρίου θα πάρουν τα χιονισμένα βουνά του Τροόδους για να κάνουν ελεύθερο camping. Η ομάδα θα διανυκτερεύσει εκεί το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσει στις 25 Δεκεμβρίου το απόγευμα.  

Ναι σωστά διαβάσατε, ελεύθερο camping στους -6 βαθμούς κελσίου με συντροφιά τα αστέρια, το δάσος και τα χιόνια.  

Ο Nikas ο οποίος αγαπά πολύ τις extreme δραστηριότητες, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόφαση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και κάλεσε ανοιχτά όσους ενδιαφέρονται να τον ακολουθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί του για λεπτομέρειες.

 



 

Μιλώντας μαζί με τον Nikas, μας ενημέρωσε πώς το χειμερινό camping και γενικότερα το camping είναι μια συνήθεια που αγαπά και κάνει τακτικά.

«Έχω πάει και πέρσι, είναι μεγάλη πρόκληση και αυτό είναι που με εξιτάρει. Δεν είναι όμως επικίνδυνο για όσους έχουν ξανακάνει camping, σίγουρα όμως δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά camping στη ζωή του, γιατί οι συνθήκες σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν είναι δύσκολες».

Για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν αυτό το τολμηρό εγχείρημα και να πάνε μαζί με τον Nika και τους φίλους του, πρέπει να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Θα χρειαστείτε αδιάβροχο αντίσκηνο, χειμερινό sleeping bag, ζεστά και αδιάβροχα ρούχα. Επίσης κάποιες κουβέρτες για όποιους κρυώνουν πολύ.

«Για φαγητό, προτιμώνται κονσέρβες και ξηρά τροφή ενώ όσοι μπορούν να φέρουν τρόφιμα τα οποία ψήνονται σε BBQ, θα βοηθήσουν στο εορταστικό πάρτι που θα κάνουμε το βράδι, με κιθάρα και τραγούδι».

Όπως μας ενημέρωσε ο Nika, θα επαναλαμβάνει το χειμερινό camping κάθε Σαββατοκύριακο.

Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον Nika για λεπτομέρειες και πληροφορίες, να στείλουν e-mail στο nika.goderdzishvili@outlook.com.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ