Ζητούνται μεταχειρισμένες κουβέρτες και χαλάκια για τα καταφύγια ζώων

Τώρα που χειμώνιασε και το βράδυ κάνει κρύο, όλοι έχουμε ανάγκη από ένα ζεστό σπίτι για να προστατευτούμε από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

 


Article featured image
Article featured image

Το ίδιο έχουν ανάγκη και τα ζώα τα οποία βρίσκονται έξω αδέσποτα ή αυτά που φιλοξενούνται σε καταφύγια.

Η Μελίσσα Χατζήκυριάκου groomer στο Doggy Style Grooming Salon & Boutique ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια παράκληση για να μαζευτούν κουβέρτες, χαλάκια και πετσέτες για τα σκυλιά που φιλοξενούνται σε καταφύγια ζώων, ούτως ώστε να ζεσταίνονται τα κρύα βράδια του χειμώνα.

 

«Γεια σας, κάνω μια παράκληση σε όλες τις ευγενικές ψυχές εκεί έξω. Τώρα που ο καιρός γίνεται ακόμη πιο κρύος και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, θα ήθελα να σας ζητήσω όσοι μπορείτε και έχετε διαθέσιμες παλιές πετσέτες, χαλάκια, κουβερτούλες, κρεβατάκια ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να κρατήσει ζεστά τα σκυλιά που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε καταφύγια, όπως τα δωρίσετε σε εμάς, για να τα δώσουμε σε καταφύγια ζώων που έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου, ή να τα παραδώσετε εσείς απευθείας στο  Doggy Style Grooming salon & boutique (99 762490), όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο event μας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Αν παρόλα αυτά δεν έχετε κάτι για να δωρίσετε, αλλά θέλετε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να δωρίσετε ένα χρηματικό ποσό το οποίο επιθυμείτε, καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζεύω χρήματα για να αγοράσω φτηνές κουβέρτες για τα σκυλιά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τη βοήθεια».

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ