Έθνικ τζαζ μουσική με τους Kafeney Houseband στην Πάφο

Μετά από ένα χρόνο απουσίας οι Kafeney Houseband επανενώθηκαν για μια συναυλία τον περασμένο Οκτώβριο στο Τεχνόπολις 20.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας το συγκρότημα επιστρέφει την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. αυτή τη φορά με διαφορετικό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας πολύχρωμες πλευρές της έθνικ τζαζ μουσικής από το παρελθόν αλλά και από το σήμερα.

Παίζουν οι μουσικοί: Άλκης Αγαθοκλέους (νέυ), Ερμής Μιχαήλ (κιθάρα), Ανδρέας Ροδοσθένους (μπάσο), Γιώργος Κούλας (ντραμς).



Είσοδος: €10

Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.



Λίγα λόγια για τους μουσικούς 

Ο Άλκης Αγαθοκλέους γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε τζαζ κιθάρα και αποφοίτησε από το  New School University της Νέας Υόρκης. Δούλεψε ως κιθαρίστας με διάφορες μπάντες στην Αμερική, Αγγλία και Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια παίζει νεύ και άλλα παραδοσιακά όργανα. Παίζει και ηχογραφεί με διάφορα συγκροτήματα στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο Ερμής Μιχαήλ γεννήθηκε το 1988 και ξεκίνησε να παίζει κιθάρα στα δεκατέσσερά του χρόνια. Το 2008 έγινε δεκτός στο Kονσερβατόριο του Ρόττερνταμ (Jazz Department, Codarts) για το Bachelor Degree (τζαζ κιθάρα). Το 2010 έλαβε μέρος στο "North Sea Jazz Festival" στην Ολλανδία, ως μέλος του "Rotterdam Conservatory Big Band".

Ο Ανδρέας Ροδοσθένους γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1977. Ξεκίνησε μουσική παίζοντας ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα. Στην ηλικία των δεκαέξι άρχισε να παίζει ηλεκτρικό μπάσο.

Ο Γιώργος Κούλας, ντραμίστας, percussionist, performer και μουσικός δημιουργός, δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στην Κύπρο και στο εξωτερικό παίζοντας και δημιουργώντας μουσική.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ