Στο Λονδίνο έχουν αναγάγει τη μαλακία σε επιστήμη [κυριολεκτικά όμως]

Έτυχε να ακούσεις για το OM-ing, τη νέα τρέλα που κατακτά τη βρετανική πρωτεύουσα, γνωστή και ως οργασμικός διαλογισμός;

 


Article featured image
Article featured image

Κι εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται ξαφνικά ένα δημοσίευμα από το dazeddigital και σε διαψεύσει.

Όλο και περισσότερες Λονδρέζες συμμετέχουν, λέει, σε συνεδρίες οργασμικού διαλογισμού.

Τι συμβαίνει εκεί; Μπαίνεις στην αίθουσα, βγάζεις ό,τι φοράς από τη μέση και κάτω, ξαπλώνεις κι ένας άγνωστος, ντυμένος άνδρας παίζει με την κλειτορίδα σου.

Η διαδικασία, που είναι γνωστή ως OM, έχει σκοπό μια κοινή εμπειρία διαλογισμού και τη «βαθιά ανθρώπινη, έντονα αισθητή εμπειρία του οργασμού, εμπειρία που ενώνει δυο ανθρώπους».

«Ποια δε θέλει να έχει μια τακτική, φροντισμένη και χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις περιποίηση των γεννητικών της οργάνων;» αναρωτιέται με έκδηλο ενθουσιασμό μία από τις συμμετέχουσες και συμπληρώνει «αυτές οι συνεδρίες με κάνουν να νιώθω όμορφα και ως παράπλευρες συνέπειες έχουν τη καλύτερη επικοινωνία και για τις δύο πλευρές, την συνειδητοποίηση του σώματός μου, τη μείωση της διανοητικής φλυαρίας και την κρυφή αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τη γνώση ότι μπορώ και παίρνω την καλύτερη περιποίηση για το αιδοίο μου».

Και δεν είναι η μόνη που σκέφτεται έτσι. Η Rachel Tayeb που επίσης συμμετέχει στις συνεδρίες λέει: «Παίρνουμε την πιο δυνατή ώθηση, την ώθηση του οργασμού και την προσεγγίζουμε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Η OM, που  «ανακαλύφθηκε» από την χαρισματική Αμερικανίδα ακαδημαϊκό Nicole Daedone, προσφέρει μια πρακτική που μπορεί να οδηγήσει σε μια σκόπιμη, επαναλαμβανόμενη μέθοδο που οδηγεί με σιγουριά τις γυναίκες σε οργασμό».

 Kι αν η ιδέα να ξαπλώνεις μπροστά σε έναν άγνωστο θα σε χαϊδέψει ώστε να φτάσεις σε οργασμό φαντάζει, τουλάχιστον, άβολη για τις περισσότερες γυναίκες τότε η TurnΟn Βritain (το επίσημο παρακλάδι του κινήματος) έχει φροντίσει για μαθήματα σε άνδρες που θέλουν να μάθουν πώς να ικανοποιούν τη σύντροφό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή προσφέροντάς την έναν δυνατό οργασμό.

Το ΟΜ πάντως έχει γίνει θέμα παρουσίασης σε TED, έχει πλέον δικό του κανάλι στο YouTube και πολλές γυναίκες που το υμνούν ως τον οδηγό για μια πιο χαλαρή, χωρίς άγχος οργασμού ερωτική ζωή.

Κάπου εδώ να πούμε βέβαια ότι στο Λονδίνο η 15λεπτη συνεδρία κοστίζει 188 ευρώ κι αυτή η τιμή προκαλεί ειρωνικά σχόλια των αναγνωστών του dazeddigital όπως αυτό: «188 ευρώ; Προτιμώ να το κάνω μόνη και για πολύ περισσότερο από 15 λεπτά».


Πηγή: Popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ