Κραουνάκης και Μάργαρης μαζί στο Ριάλτο

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ του Παναγιώτη Μάργαρη και του Σταμάτη Κραουνάκη για κιθάρα και φωνή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα κονσέρτο για δύο, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία της κιθάρας του εξαιρετικού σολίστα Παναγιώτη Μάργαρη, τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών. Επίσης ακούγονται σόλο κομμάτια από τον Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος ερμηνεύει στην κιθάρα δικές του συνθέσεις καθώς και υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Erik Satie, Enrique Granados, Rolling Stones, Sting, Queen κ.α.

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση επί σκηνής των δύο δημιουργών, στάθηκε η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη στο νέο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τον τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας» που κυκλοφόρησε αρχές Ιανουαρίου, ερμηνεύοντας το ιστορικό τραγούδι του «Μαμά γερνάω» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, διασκευασμένο για φωνή και κιθάρα από τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο Θέατρο Ριάλτο.

Τηλέφωνο: 77777745


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι ταξιδιώτες κλείνουν από τώρα θέση για να δουν την «έκλειψη του αιώνα» το 2027

Article featured image

Σχεδόν τα μισά τραγούδια που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο, δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια ΑΙ

Article featured image

Πώς ένα από τα πιο ταπεινά τρόφιμα μπορεί να επηρέασε το ανθρώπινο DNA