Κατέβασε ρολά το easyFoodstore του Σερ Χατζηιωάννου

Δύο μόλις μέρες μετά που άνοιξε!

 


Article featured image
Article featured image

Αφού υπερπροβλήθηκε και εγκωμιάστηκε από τον διεθνή και εγχώριο τύπο, μόλις δύο ημέρες μετά που άνοιξε έκλεισε!

Αναφερόμαστε στο easyFoodstore που άνοιξε στο βόρειο Λονδίνο και διαθέτει εβδομήντα έξι προϊόντα -από κοτόπουλο έως κέικ και μπισκότα- σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με το κάθε ένα από αυτά να κοστίζει μόλις 25 σέντς.

Τι συνέβη όμως και ο δαιμόνιος Κύπριος ιδρυτής της Easyjet αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά; Η απάντηση είναι απλή: Ξεπούλησε. Ναι τα προϊόντα του -όλα μπορεί να τα αποκτήσει ο καθένας πληρώνοντας 20 λίρες- εξαντλήθηκαν από τα ράφια και έμειναν μόνο τα άδεια κουτιά.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα δημιουργήθηκε ένας απίστευτος χαμός και μια τεράστια ουρά -πολλοί από αυτούς μάλιστα ταξίδεψαν περισσότερο από 100 μίλια- για να γεμίσουν τις τσάντες τους γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία του Κύπριου επιχειρηματία για το πότε ακριβώς θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, ικανοποιώντας τους πελάτες του, οι οποίοι συνεχίζουν να περνούν μπροστά από το κατάστημα για να είναι οι πρώτοι που θα μπουν μέσα και θα το αδειάσουν.

 

Δείτε περισσότερα στις φωτογραφίες που ακολουθούν:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ