Φωτογραφίες από τα εργοτάξια στο κέντρο της Πάφου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο από τα μεγάλα έργα υποδομής της πόλης

 


Article featured image
Article featured image

«Όλα θα είναι τέλεια όταν ολοκληρωθούν τα έργα, κάτι που εύχομαι να γίνει αυτό το καλοκαίρι για να μην απογοητευτούν οι τουρίστες μας αλλά και εμείς που περιμένουμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας από τα καταστήματα μας» γράφει σε σχετική δημοσίευση μαγαζάτορας από τον ιστορικό πυρήνα της Πάφου, όπου εκτελούνται εργασίες για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της περιοχής.

Φιλοδοξία του Δήμου είναι όπως το έργο, που ξεκίνησε στις αρχές του έτους και αποτελεί  το πρώτο από τα μεγάλα έργα υποδομής της Πάφου, ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας χρονιάς και είναι έτοιμο όταν η πόλη αναλάβει την Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

«O Δήμος έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα για την εκτέλεση των εργασιών εντός των χρονοδιαγραμμάτων που τέθηκαν, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 και να παραδοθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2017, χρονιά που η Πάφος θα είναι και επισήμως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος αυτό» είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο Δήμαρχος προειδοποίησε ότι δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα παράτασης των εργασιών εκ μέρους των εργολάβων. «Αυτά που συνέβαιναν σε άλλες εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» δήλωνε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των έργων.

 

 

Και λίγες μακέτες:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ