Η παράσταση «Μπαμ!» επιστρέφει για 3 παραστάσεις στο Σατιρικό

Το Σατιρικό Θέατρο σε συνεργασία με τις Παραπλεύρως Παραγωγές παρουσιάζουν το έργο ΜΠΑΜ! σε τρεις παραστάσεις στη Λευκωσία, στις 21, 28 και 29 Μαρτίου, στο Σατιρικό Θέατρο.

 


Article featured image
Article featured image

Τί μπορεί να συμβεί, όταν κάπου στο πουθενά, μέσα από τους καπνούς μιας έκρηξης, βγαίνουν δυο άντρες που έχουν χάσει την ακοή τους; Τί κάνουν, όταν αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ναρκοπέδιο; Καταργεί η απουσία της λαλιάς τις εθνοτικές διαφορές και μας απελευθερώνει από το άχθος των καταβολών μας;

Μια ευφάνταστη κωμωδία του καταξιωμένου θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Νεοφύτου (Μανώλη…!, DNA, Μια αεροπειρατεία, Στης Κύπρου το βασίλειο, Φουλ μεζέ κ.α.) που μέσα από ιλαροτραγικές καταστάσεις διακωμωδεί τους εαυτούς μας και τη σοβαροφάνειά μας. Πώς λειτουργούμε, όταν δεν ακούμε τον άλλο; Και πώς αντιδρούμε, άμα αρχίσουμε πάλι να ακούμε αλλά διαπιστώνουμε πως έχουμε διαφορετική γλώσσα, και η μοναδική βοήθεια που μας προσφέρεται είναι σε μια άλλη, άγνωστη γλώσσα; «Θεέ μου, πόσες γλώσσες πρέπει να ξέρει το πλάσμα για να επιβιώσει μέσα σε τούτο τον τόπο;»

Αυτή τη χαοτική κατάσταση σκηνοθετεί ο Ευριπίδης Δίκαιος, που πρόσφατα μας χάρισε τις πολυσυζητημένες παραστάσεις Εραστίς του H. Pinter και La Belotte του Α. Γεωργίου.

 

 

Συγγραφέας: Γιώργος Νεοφύτου

Σκηνοθεσία / φωτισμοί: Ευριπίδης Δίκαιος

2ος σκηνοθέτης: Μιχάλης Ασιήκκας

Σκηνικά / κοστούμια: Μελίτα Κούτα

Πρωτότυπη μουσική & σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Κολιάς

Υπεύθυνη παραγωγής: Μελίσσα Έκκερς

 

Παίζουν: Κώστας Καζάκας, Μάριος Στυλιανού και Σάββας Μενοίκου

 

Δευτέρα 21 Μαρτίου (8.30μ.μ.)

Δευτέρα 28 Μαρτίου

Τρίτη 29 Μάρτιου (8.30μ.μ.)

ΧΩΡΟΣ: Σατιρικό Θέατρο Λευκωσία

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ (κανονικό) / 8€ (μειωμένο για συνταξιούχους, φοιτητές  και συνδρομητές του Σατιρικού)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ/πληροφορίες: 22312940 / 22421609


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ