Η Κύπρος ψηφίζει… Παφίτη [ο οποίος σκηνοθέτησε την αλλόκοτη εξαγγελία του]

Το στόρι αφορά σε ένα γράμμα που στάλθηκε από το Φ.Α.Μ.Ε. (Φαγοπότι, Ασυδοσία, Μιζαδοφορία, Εξευτελισμός), μια ομάδα που για διεύθυνση έχει την οδό Καλοπερασάκηδων 123 στη Λευκωσία (τυχαία η επιλογή της πόλης φανταζόμαστε) και για email το info@maselles.com, υπογραμμένο μάλιστα από κάποιον κύριο Μιζαδούλη Φαγόπουλο.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό το γράμμα είχε ως παραλήπτη τον υποψήφιο βουλευτή Δώρο Παφίτη, ο οποίος, απ’ ότι διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του, «είναι σαν εμάς» και επίσης «είναι ο άνθρωπός μας».

Και επειδή, όπως λέει και το τραγούδι που παίζει ως μουσικό χαλί στο βίντεο που έφτιαξε για να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του με τη Συμμαχία Πολιτών, για την επαρχία της Πάφου, «…σκηνοθέτης στη ζωή μου θα ‘μαι εγώ, δεν είμαι κομπάρσος κανενός», ο κύριος Παφίτης πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μια αλλόκοτη -όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος- εξαγγελία, σκηνοθετώντας ένα βιντεάκι… με λίγο χιούμορ και μια δόση σαρκασμού και αποδοκιμασίας προς το πολιτικό κατεστημένο.

Με αυτό που θα δεις, την επιβεβαίωση δηλαδή για τα όσα διάβασες μόλις τώρα, θα συνειδητοποιήσεις πως, όντως ο Δώρος Παφίτης «είναι ο άνθρωπός μας». Γι’ αυτό που δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι είναι… αν όντως «είναι σαν εμάς».

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον κύριο Παφίτη!

 

*Το «Η Κύπρος ψηφίζει… Παφίτη» είναι εμπνευσμένο από το «Η Πάφος ψηφίζει… Παφίτη» που επίσης υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του. Γιατί, δηλαδή, να το περιορίσουμε σε μια επαρχία;

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ