«Σήμερα το sigmalive αποτελεί τη ναυαρχίδα του διαδικτύου στην Κύπρο»

Ο πρωταθλητής του ίντερνετ



 


Article featured image
Article featured image

Τις νέες τους διαδικτυακές υπηρεσίες παρουσίασαν σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2016, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Sigmalive.com.

Στο συνέδριο προσκεκλημένοι ήταν συνεργάτες του ομίλου από τον επιχειρηματικό και διαφημιστικό κόσμο της Κύπρου.

Το συνέδριο με τίτλο «Digital Era» έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία.

Την παρουσίαση των προϊόντων του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της διαδικτυακής πύλης sigmalive.com ανέλαβε ο CEO του συγκροτήματος, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

«Το 2007 το Sigmalive ήταν απλά ένα μέσο στο οποίο φορτώνονταν 15-20 ειδήσεις την ημέρα. Σήμερα, το Sigmalive, αποτελεί τη ναυαρχίδα του διαδικτύου στην Κύπρου», τόνισε πριν αρχίσει η παρουσίαση ο κ. Τσουρούλλης.

Όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν  τις τρεις νέες ιστοσελίδες του Sigmalive:

 

Sigmalive Magazine - mag.sigmalive.com

Η ιστοσελίδα αφορά τον άνδρα και τη γυναίκα που τους αρέσει να ακολουθούν τα νέα στο χώρο της μόδας, ψάχνουν ιδέες για το σπίτι τους, που γελούν με αστεία βίντεο, που τους αρέσουν τα ταξίδια και η Showbiz.

Sigmalive Cooking - cooking.sigmalive.com

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν τη μαγειρική και το καλό φαγητό. Την προσπάθεια αυτή εμπλουτίζουν γνωστοί chefs και food bloggers, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Roddy Damalis.

Capital - Capital.com.cy

Απευθύνεται στους επιχειρηματίες, τους οποίους κρατά ενήμερους για όλες τις οικονομικές ειδήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 

 

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι αναβαθμισμένες ιστοσελίδες:

Τηλεόραση Σίγμα - Sigmatv.com

Ράδιο Πρώτο - RadioProto.com.cy

Super FM Radio - SuperFMRadio.com

Time Out Cyprus - TimeOutCyprus.com

Προσκεκλημένοι Ομιλητές του συνεδρίου ήταν τρεις μόνιμοι συνεργάτες του Sigmalive:

- O Πάνος Κοντόπουλος, CEO & Co-Founder στη WEDIA, μίλησε για το Inbound Marketing. «Είναι ένα νέο ταξίδι για τους πελάτες και μία νέα ευκαιρία για τα media», δήλωσε.

- Η Τζούλια Παπαγεωργίου, Director της JPP Marketing, ανέλυσε το πώς μεταφράζουμε και χρησιμοποιούμε τα Google Analytics.

- Ο Γιώργος Ιακώβου, Managing Director της Kondiment, αναφέρθηκε στη νέα τάση της online διαφήμισης, που είναι φυσικά το Video Advertising.

 

Οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσίαση, καθώς και τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα εργαλεία διαφήμισης του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και του Sigmalive.com.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ