Ένας μικρός πύργος 30 ορόφων στη Λεμεσό

Συνεχίζει να παίρνει ύψος η Λεμεσός, με ακόμη ένα καινούργιο project 30 ορόφων να στήνεται αυτή τη φορά στη Μουτταγιάκα. 

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με πληροφορίες του lemesos-blog, το Limassol Blu αποτελεί ένα πολυδιάστατο έργο σε μια μεγάλη έκταση γης το οποίο θα περιλαμβάνει έναν διπλό ουρανοξύστη ύψους 30 ορόφων, με διαμερίσματα, μια μεγάλη πλατεία που θα διαθέτει ένα shopping mall κι’ ακόμη ένα κτήριο 10 ορόφων, με γραφειακούς χώρους.



Το έργο Limassol Blu υπογράφουν δυο σπουδαία και γνωστά αρχιτεκτονικά γραφεία, το Benoy-UK του Λονδίνου και το UDS-Cyprus της Λεμεσού, ενώ το έργο έχει ήδη εγκριθεί και από το Τμήμα Περιβάλλοντος. 



Η άδεια αφορά την ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να κοστίσει πέραν των €200 εκατ. Η αίτηση αφορά στην ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης 30 ορόφων, 4ώροφου εμπορικού κέντρου και 10ώροφου κτηρίου στην κοινότητα Μουτταγιάκας της επαρχίας Λεμεσού.



Οι στόχοι του προτεινόμενου έργου είναι η διάθεση μοντέρνων οικιστικών μονάδων, χώρου για επιχειρηματικές δραστηριότητες και κτηρίου με γραφεία και καταστήματα.






Tα τεμάχια που θα φιλοξενήσουν το προτεινόμενο έργο εμπίπτουν σε τουριστική πολεοδομική ζώνη (Τ1β) με παρουσία αραιής διάσπαρτης θαμνώδους βλάστησης, και χωροθετούνται έναντι του παραλιακού δρόμου, περίπου 7 km ανατολικά από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστικές υποδομές, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες εμπορικής χρήσης εγκαταστάσεις“.













 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ