Η Gap μάς προσκαλεί να καλωσορίσουμε την άνοιξη

Η Gap υποδέχεται την άνοιξη, με μία συλλογή εμπνευσμένη από βασικά κομμάτια της μοντέρνας γκαρνταρόμπας, καλύπτοντας τις ανάγκες του καθημερινού στυλ με τζιν, khaki και πλεκτά σε αγαπημένα και νέα σχέδια.

 


Article featured image
Article featured image

Πρωταγωνιστές, τα νέα skye blue washes, τα οποία σηματοδοτούν την επιστροφή του κορυφαίου Αμερικανικού τζιν σε όλες τις αγαπημένες μας γραμμές. 

Η νέα συλλογή Gap Άνοιξη 2016 είναι διαθέσιμη στο κατάστημα του Gap στο MyMall Λεμεσού, μέχρι και τέλος Απριλίου.

Η σειρά των αυθεντικών «Blues»,  Gap 1969 Denim, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε γραμμές τζιν, από skinny έως και φαρδιά,  καθώς και σε χρώματα και washes, από πολύ ανοικτά σε πολύ σκούρα. Οι βασικές γραμμές της γυναικείας σειράς Gap 1969 denim περιλαμβάνουν τα Crop Kick (στενή γραμμή που φτάνει έως τη γάμπα), τα Flare (στενή γραμμή πάνω που καταλήγει σε καμπάνα), τα Ankle (γραμμή που εφαρμόζει άνετα στο σώμα) και τα Skinny (ιδιαίτερα στενή γραμμή). Όποια γραμμή και αν επιλέξουμε, μπορούμε να τα φοράμε καθημερινά, καθώς διατηρούν και παράλληλα αναδεικνύουν τέλεια το σώμα, προσφέροντας άνεση με stretch και high stretch τζιν υφάσματα, λόγω του νέου τρόπου παραγωγής τους.

Η γραμμή Girlfriend Chino αποτελεί ένα συνδυασμό χαλαρής εφαρμογής με μια πιο εκλεπτυσμένη νότα της boyfriend γραμμής, διαθέσιμη σε μια σειρά από μοναδικά χρώματα.  Κομμάτια με vintage wash και μοντέρνα βαμβακερά μπλουζάκια σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και επιλογών όπως μακρυμάνικα, με μανίκι ¾, v-λαιμό, λαιμόκοψη ή / και ανοιχτή λαιμόκοψη, συμπληρώνουν τις ανοιξιάτικες μας εμφανίσεις. Τα Best Girlfriend & Summer Short σορτς, συνδυασμένα με ριγέ ναυτικού τύπου μπλούζες, και μοναδικά casual μπουφάν, μας προσφέρουν ποικιλία στους συνδυασμούς και ένα φρέσκο vintage στυλ.

 



 

Η συλλογή για τους άντρες χαρακτηρίζεται από t-shirts για όλες τις περιστάσεις,  σε εξαιρετικής υφής βαμβάκι και είναι διαθέσιμη σε μια σειρά κλασικών κοψιμάτων στις πιο μοδάτες χρωματικές αποχρώσεις. Τα vintage t-shirts και τα κλασικά πουκάμισα ταιριάζουν απόλυτα με την σειρά παντελονιών «1969 denim» σε βασικές γραμμές, όπως  Skinny, Slim και Straight από αυθεντικά τζιν και stretch υφάσματα. Το κλασικό washed khaki της Gap, αποτελεί το νέο παντελόνι για κάθε περίσταση, που έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο για να προσφέρει απόλυτη άνεση και… χαρακτήρα. Φόρμες και φούτερ σορτς συνδυάζονται με πικέ πόλο μπλούζες και τζιν μπουφάν για το απόλυτο casual look.

Παράλληλα, αυτή την άνοιξη, η Gap έχει συμπεριλάβει στη συλλογή της sun wash φούτερ μπλούζες, ιδιαίτερα απαλές σε χαλαρό στυλ για τις καθημερινές εμφανίσεις γυναικών και ανδρών.



Η παιδική συλλογή GapKids σφύζει από «ενεργητικότητα» με νέα παντελόνια σε φόρμες και κολάν για τα κορίτσια και αθλητικά παντελόνια και σορτς για τα αγόρια. Τα washes και σχέδια των τζιν παντελονιών χαρακτηρίζονται από σκισίματα και μπαλώματα καθώς και κεντημένες λεπτομέρειες.  Τα ντυσίματα από πάνω μέχρι κάτω για αυτή την περίοδο περιλαμβάνουν επιλογές από μακό, σικ φορέματα και casual κομμάτια για τα κορίτσια και chino & twill σορτς, βαμβακερά μπλουζάκια και τζιν μπουφάν για τα αγόρια. Κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την παιδική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα είναι τα σορτς για αυτό και η συλλογή διαθέτει πληθώρα σχεδίων και υφασμάτων.  Η babyGap συλλογή είναι σχεδιασμένη για να συνοδεύει τις ανοιξιάτικες ημέρες των μικρών μας με μοντέρνα σε ρετρό στυλ φορέματα και ελαφριές ζακέτες για τα κορίτσια και πολύχρωμα ανοιξιάτικα μπουφάν, φόρμες και jogger παντελόνια για τα μικρά αγόρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ