Η Μαντόνα έχασε την κηδεμονία του γιου της

Αποδέχομαι το γεγονός ότι τον έχασα, φέρεται να είπε στους φίλους της.



 


Article featured image
Article featured image

«Εάν μιλήσω πολύ γι’ αυτόν θα κλάψω» δήλωσε στην πιο πρόσφατή της εμφάνιση στο Όκλαντ η διεθνής ντίβα που μετά από απόφαση δικαστηρίου στο Λονδίνο έχει χάσει την κηδεμονία του 15χρονου γιου της, Ρόκο.

«Είναι αλήθεια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή της μητέρας για τον γιο της» δήλωσε συγκινημένη αφιερώνοντάς του το κομμάτι «La Vie En Rose».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η βασίλισσα της ποπ φέρεται να είπε σε φίλους της: «Αποδέχομαι το γεγονός ότι έχασα τον γιο μου».

Ο 15χρονος Rocco βρίσκεται με τον πατέρα του, Guy Ritchie, στο Λονδίνο από το 2015. Από τότε δεν θέλει να φύγει από εκεί.

Η Μαντόνα είχε κινηθεί νομικά και σύμφωνα με δικαστική εντολή ο Rocco έπρεπε να επιστρέψει στη μητέρα του και στις ΗΠΑ.

Παρ’ όλ’ αυτά, μετά από ακρόαση σε δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου αυτή την εβδομάδα και ύστερα από φιλικούς διακανονισμούς, αυτός που κέρδισε την κηδεμονία του Rocco ήταν ο Guy Ritchie.

Η διαμάχη για την κηδεμονία του Ρόκο ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Ρόκο άφησε μόνη της τη μητέρα του να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία της και πήρε πτήση για τη Βρετανία, προκειμένου να μείνει με τον πατέρα του.

Από τότε, ο Ρόκο έχει αδιαφορήσει στις εκκλήσεις της μητέρας του να επιστρέψει σε εκείνη ακόμα και όταν δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον κάλεσε να παραστεί έστω κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι της Μαντόνα στις ΗΠΑ, αλλά εκείνος και πάλι προτίμησε την πατρική συντροφιά.

 

Τα πικραμένα λόγια στην τελευταία της εμφάνιση:

 

Η ορίτζιναλ εκτέλεση του La Vie en Rose με την Edith Piaf:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ