Το εξαιρετικό από κάθε άποψη νέο βιντεοκλίπ του Νικόλα Μεταξά

Έντιμος και συνειδητοποιημένος καλλιτέχνης, ο οποίος από ανέκαθεν έβλεπε την ουσία, ο Νικόλας Μεταξάς κράτησε ως εφόδιο την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από το ριάλιτι και έφυγε για σπουδές στην Αμερική, στο Berklee College of Music.

 


Article featured image
Article featured image

Έγραφε, συνέθετε και δούλευε (σκληρά) για να βελτιώσει τις μουσικές του γνώσεις και δεξιότητες.

Μάλιστα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, γράφαμε για τη διάκρισή του στο μουσικό πανεπιστήμιο που φοιτούσε, αφού επιλέχθηκε επάξια μέσα στους 10 πιο αξιόλογους απόφοιτους του Berklee College of Music της Βοστώνης. Η επιλογή έγινε μέσα από 900 αποφοίτους του 2015 και οι 10 αυτοί απόφοιτοι παρουσιάστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ως «τα άτομα τα οποία είναι έτοιμα να διαμορφώσουν το μέλλον της μουσικής μας και τον κόσμο μας».

Δείγματα γραφής ο Νικόλας είχε δώσει και με το υλικό της πρώτης του δουλειάς με τίτλο «Square One», ένα δίσκο που κινείται σε pop/rock ύφος με δόσεις alternative και με επιρροές από καλλιτέχνες όπως Dave Matthews Band, John Mayer, Kings of Leon, U2, Bryan Αdams κ.ά.

Και σήμερα, μόλις πριν από μερικές μέρες, ο Μεταξάς όπως αυτοσυστήνεται μέσα από το ολοκαίνουργιο δείγμα γραφής του, μας δίνει από το Λονδίνο (όπου έχει τη βάση του) ένα εξαιρετικό κομμάτι με τίτλο «Selene».

Μια υπέροχη μπαλάντα (σε μουσική και στίχους του Νικόλα Μεταξά), με τον ίδιο να ερμηνεύει άψογα το κομμάτι αλλά και τη χορεύτρια (Μαρία Χρόνη) να ερμηνεύει εξαιρετικά τη δική της χορογραφία, ενώ όλο αυτό αποδίδεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα 4λεπτο μονόπλανο βίντεο σκηνοθετημένο από τον Σάββα Σταύρου -όλους τους συντελεστές θα τους βρείτε κάτω από το επίσημο βίντεο του «Selene» στο youtube.

«Θέλω να περιοδεύσω τον κόσμο, να πουλώ δίσκους, αλλά περισσότερο από όλα, θέλω η μουσική μου να μιλά από μόνη της», γράφει ο ίδιος ο Νικόλας στην επίσημη σελίδα του στο facebook και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή τύχη!

Απολαύστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Νικόλα Μεταξά:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ