Ζωντανά στο ΣΙΓΜΑ τα βραβεία της Madame Figaro

Το ότι τα εισιτήρια για τη βραδιά του event «Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς 2015» έχουν εξαντληθεί, είναι είδηση μιας βδομάδας.

 


Η είδηση πλέον είναι πως απομένουν πολύ λίγες ώρες για τη ζωντανή προβολή της εκδήλωσης από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου, αμέσως μετά τις Τομές στα Γεγονότα, στις 21.00.

Ως γνωστό, οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς.

To Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει μια βραδιά μοναδική, γεμάτη συναίσθημα, συγκίνηση και εκπλήξεις -τονίζουμε τις εκπλήξεις!

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το κομμάτι της ερμηνείας αναλαμβάνουν η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου, η Πένυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin’ Cats και η Όλγα Βενετσιάνου.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

 

Αύριο Πέμπτη, λοιπόν, στις 21.00, συντονιζόμαστε με το ΣΙΓΜΑ.

 

Ακούστε δύο από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια της Πένυ Μπαλτατζή:

 


Σχετικα

Χάρμα οφθαλμών το φλαμίνγκο που περπατά αμέριμνο ανάμεσα σε σκουπίδια στην Αλυκή Λεμεσού

Στο St. Patrick’s Day ήπιαμε Jameson Irish Whiskey

«Όλα τα υπέροχα πράγματα» από τη θεατρική ομάδα PERSONA

Οι βραδιές μουσικής στη Νεκρή Ζώνη επιστρέφουν

Τα McDonald´s™ είναι οι άνθρωποί τους -η Ιωάννα, ο Κυριάκος, η Έλενα...

Ξεκίνησε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος