Ο γυναικείος αυνανισμός είναι αμαρτία [σύμφωνα με ένα συγγραφέα]

Ο ίδιος μάλιστα προειδοποιεί όσες χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα, ότι τέτοιου είδους αντικείμενα πρωταγωνιστούσαν σε σατανιστικές τελετές στο παρελθόν.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ιδιαίτερα καυστικό κείμενο του συγγραφέα Mack Major, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ένας διαδικτυακός «πόλεμος» για το αν ο Major έχει χάσει το μέτρο, χαρακτηρίζοντας τον γυναικείο αυνανισμό ως «Κατευθείαν μονοπάτι που οδηγεί στο σατανά». 

Bέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγγραφέας χριστιανικών βιβλίων προκαλεί με τη γραφή του ή με τις απόψεις του, αφού κατά καιρούς έχει κάνει σκληρές δηλώσεις για τις γυναίκες που κάνουν σεξ εκτός γάμου, ενώ πολλές φορές έχει επιδείξει στοιχεία μισογυνισμού. 

Αυτή τη φορά -θέλησε μάλλον -να κάνει τη διαφορά δηλώνοντας πώς ο γυναικείος αυνανισμός, είναι ταυτόσημος με τις παγανιστικές τελετές που πραγματοποιούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί. 

«Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σ’ αυτό και είναι ντροπή για όποιον Χριστιανό υποστηρίζει το αντίθετο. Πολλοί από εσάς που αυτή τη στιγμή διαβάζετε αυτό το απόσπασμα και έχετε στην κατοχή σας σεξουαλικά βοηθήματα, είτε το αποδέχεστε είτε όχι, όλα αυτά αποτελούν ένα σύνδεσμο μεταξύ της ζωής σας και του σατανά. Όσο εξακολουθείτε να διατηρείτε αυτά τα πράγματα στο σπίτι σας, να ξέρετε ότι έχετε μια πόρτα ανοιχτή, που επιτρέπει στα δαιμόνια να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας κυριεύσουν».  

Το συγκεκριμένο απόσπασμα, που ο ίδιος δημοσίευσε, αποτελεί κομμάτι από το βιβλίο του «Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons», το οποίο ασχολείται εκτενώς με τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την οποία και απορρίπτει κατηγορηματικά, κυρίως εάν αυτή εκφράζεται οπουδήποτε αλλού εκτός γάμου. 

Δεν γνωρίζουμε εάν ο αυνανισμός, προσελκύει τα δαιμόνια, σίγουρα πάντως οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το να αυνανίζονται οι άντρες και οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πνευματική, αλλά και τη σωματική μας υγεία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ