Η Κύπρια Ολίβια Ιωάννου ανεβαίνει στο Κιλιμάντζαρο, για την Κένυα

Η Κύπρια που παίρνει τα βουνά, όχι για να γλυτώσει, αλλά για να βοηθήσει στον αγώνα της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης κοινοτήτων της Κένυας, σε καθαρό νερό.

 


Article featured image
Article featured image

Η ακτιβίστρια Ολίβια Ιωάννου, με καταγωγή από τη Λευκωσία, αποδέχτηκε την πρόκληση –πρόσκληση, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dig Deep και στις 22 Αυγούστου θα επιχειρήσει να αναρριχηθεί σε μια από τις υψηλότερες κορυφές του κόσμου, το Κιλιμάντζαρο (5,895 μέτρα). 

Σκοπός της να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων, ούτως ώστε να αγοραστούν σωλήνες και αγωγοί οι οποίοι θα προσφέρουν στις τοπικές κοινότητες της Κένυας, ελεύθερη και αδιάκοπη πρόσβαση σε καθαρό νερό. 

«Δέχτηκα την πρόκληση, της φιλανθρωπικής οργάνωσης Dig Deep για να σκαρφαλώσω στο Κιλιμάντζαρο, βοηθώντας έτσι τις τοπικές κοινότητες της Κένυας να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε καθαρό νερό».


Κάθε εισφορά, μικρή ή μεγάλη, βοηθά να φτάσουμε το στόχο για να αγοραστούν σωλήνες νερού, βελτιώνοντας αρκετά τις συνθήκες διαβίωσης των τοπικών κοινοτήτων  


Αυτοί τη στιγμή περισσότερα από 10 εκατομμύρια ανθρώπων στην Κένυα, δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό και ασφαλές νερό, γεγονός που προκαλεί πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες. 

Η Dig Deep είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος βοηθά τις τοπικές κοινότητες της Κένυας να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής, κυρίως στο κομμάτι της υγιεινής, της εκπαίδευσης, αλλά και του καθαρού νερού. 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να στηρίξεις αυτή τη μεγάλη προσπάθεια τόσο της Ολίβιας, όσο και της Dig Deep αφήνοντας ένα σχόλιο και την εισφορά σου –όποια και αν είναι αυτή- στο Olivia Climbs Kilimanjaro for Clean Water in Kenya


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ