Καλοκαίρι, σκόνη και σταγόνες λάσπης για τις επόμενες ημέρες

Δύσκολη προβλέπεται η ερχόμενη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού όχι μόνο αναμένεται περεταίρω αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και παραμονή της πυκνής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Eric Kita, ο καιρός σήμερα θα εξακολουθήσει να είναι ηλιόλουστος, ενώ την περιοχή επηρεάζει μέτριο, ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα 3-5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, 26-28 βαθμούς στα παράλια και 17 βαθμούς στην χιονίστρα. 

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο ενώ την Κυριακή σημειώνει άνοδο. Την Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σκόνη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. 

Την Τρίτη, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού θα είναι ιδιαίτερα θερμή ημέρα, με σύννεφα και πυκνή σκόνη, ενώ δεν αποκλείονται σταγόνες λάσπης. 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την περιοχή να επηρεάζεται από πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της σκόνης. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, ενώ νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες, μπορεί να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση. 

Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός προς το παρόν φαίνεται να είναι κυρίως αίθριος με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται κοντά στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και 25-27 βαθμούς στα παράλια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ