Ένα σεμινάριο για όσους έχουν αεροπλανοφοβία

Κρύος ιδρώτας, ναυτία και το μυαλό να δημιουργεί τα χειρότερα σενάρια. Λίγο πριν μπεις στο αεροπλάνο, η ζωή περνά σαν ταινία μπροστά από τα μάτια σου και νοιώθεις πώς είναι η τελευταία φορά που αντικρύζεις τον μάταιο τούτο κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Σου φαίνεται τραβηγμένο; Κι όμως παρόλο που το αεροπλάνο θεωρείται σήμερα ένα από τα ασφαλέστερα μέσα παγκοσμίως, πολλοί άνθρωποι φοβούνται ακόμα και στην ιδέα να βρεθούν στον αέρα κλισμένοι σε ένα μεταλλικό κουτί.

Το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC (Aviation&TravelTrainingCenter) διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Αεροπλανοφοβία και τρόποι αντιμετώπισης», στα πλαίσια των εκδηλώσεων κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 16:00 μμ με διάρκεια 2 ώρες, στην αίθουσα «Ελιά» του Συνεδριακού Κέντρου, όπου τρέχει παράλληλα και η έκθεση ταξιδιού.

Κύριοι ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι ο πρώην πιλότος της Cyprus Airways κος Ιωάννης Παυλίδης και η Επίκουρη καθηγήτρια στην Ψυχολογία της Υγείας, δρ. Θεανώ Καλαβανά. Το σεμινάριο θα παρουσιαστεί επίσης και στην νοηματική γλώσσα από την Δρ. Κυπρούλα  Μακρή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ