Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #7

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ. 


Ό,τι και να πεις για την βδομάδα που μας πέρασε, αν στην πρότασή σου δεν συμπεριλαμβάνονται οι λέξεις «Λαίδη» και «Jumbo», θα υποθέσουμε πως κάτι πάει πολύ λάθος μαζί σου.  

Και βεβαίως, την επίμαχη διαφήμιση ακολούθησαν πολλά τρολ τα οποία μας έκαναν να διπλωθούμε στα γέλια:

Και, βεβαίως, το Twitter πήρε φωτιά: 

Και την ώρα που τα σόσιαλ πήραν φωτιά στην περίπτωση της Λαίδης, το νέο βίντεο υπερπαραγωγή του υποψήφιου Δώρου Παφίτη πέρασε στο ντούκου. Δικαιολογημένα. Μετά τον "Νονό 1", "Νονό 2" και "Νονό 3", τι να σου πει αυτό; Απόλαυσέ το, με δική σου ευθύνη πάντα, εδώ. 

 

Για κάποιους το debate Λαίδη-ΔΗΣΥ έχει κερδίσει επάξια ο κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου την βδομάδα που μας πέρασε, που... είπε, ξείπε και ξαναείπε σχετικά με τις υποψηφιότητες του κόμματός του.

Το βραβείο-meme της βδομάδας θα λέγαμε πως πηγαίνει σίγουρα στο πιο κάτω:

 

Κι επειδή αποκλείεται να μην έχει πάρει κάτι το αυτί σου, το πιο πάνω αφορά στην Αννίτα-δεν-θέλει-επίθετο-όπως-η-Madonna, υποψήφια στην επαρχία Λάρνακας.

 

Ακολούθησε ένα σύντομο μονοήμερο κομφούζιο το οποίο κορυφώθηκε με την δήλωση του κυρίου Προδρόμου πως είναι σε καλλιστεία που κατεβαίνουμε κι όχι σε εκλογές που κατεβαίνουμε κι όχι σε καλλιστεία. 

 

Και μετά, βέβαια, ακολούθησε το... χάος. 

 

 


Σχετικα

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;

Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

12 συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που καίει τον Αμαζόνιο

Διαμαρτυρία και στη Λευκωσία για τον Αμαζόνιο