Μόδα στους δρόμους στα 90s σε ένα ρετρό φωτορεπορτάζ

Αν δεν βάλεις τη σωστή κολλητή see through μπλούζα, συνδυασμένη με τα κατάλληλα κοσμήματα και το βαμμένο μαλλί σε χρώματα φλούο, τι σόι άντρας είσαι, που θες να λέγεσαι in fashion;

 


Article featured image
Article featured image

Πίσω στα-όχι-και-τόσο-μακρινά 90s οι ενδυματολογικές επιλογές δεν ήταν αυτό που λέμε καλόγουστες. 

Πολλά και ασυνδύαστα κομμάτια, έντονα χρώματα σε μαλλιά και αξεσουάρ, διαφάνειες σε άντρες και γυναίκες, πολύ κοντά αντρικά μπλουζάκια και άλλα πολλά «μοδάτα», που σήμερα φαντάζουν με βεστιάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, από το μέλλον αν-και μετράνε τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω. 

Ψάξαμε τη στήλη Street Fashion που φιλοξενούσε το «Περιοδικό», γύρω στο 1996 και σας μεταφέρουμε μια γερή δόση από το τι κυκλοφορούσε σε club και bar την εποχή εκείνη.

 



1.Ο Αντώνης, το σφυρί – απαραίτητο αξεσουάρ για clubbing – και η κόκκινη μπογιά στη μύτη. Το τελευταίο πολύ χάρηκα που το είδα και στην Κύπρο.  2.Όποιον βλέπω να φοράει T-Shirts των Diesel θα τον κάνω κλικ για το S.F, έτσι για να μάθει! ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ DIESEL ΡΟΥΧΑ!(Έβγαλε μαλλιά η γλώσσα μου από το πες – πες…).

 



​3. ΑΑΑ! Πεθαίνω για το μαλλί και το χαμόγελο σου είναι ό,τι καλύτερο…Χάνομαι, βοήθεια. 4.Οι διαφάνειες, ναι, ναι; Είναι πολύ IN (Και sexy). Ιδιαίτερα όταν είναι σε έντονα χρώματα όπως στη φωτ., τότε τι άλλο να πεις; Yes, that’s perfectly right!


 

5.Μέσα στο ντελίριο ενός night – club, στο beat της μουσικής, στις απότομες κινήσεις, στις απότομες κινήσεις από το rave-dance κτλ, ευτυχώς υπάρχουν άτομα – όπως το Μαρίνος – που παραείναι ήρεμα και ενδυματολογικά σωστότατα – οπόταν όταν νιώθεις πώς ξεφεύγεις κάπως γυρνάς, τους βλέπεις 10 δευτερόλεπτα και καλμάρεις… 6. Lace! Δαντέλα, πολύ δαντέλα για φέτος. Και μάλιστα σε όοοολα τα χρώματα. Και παρακαλώ το Θεό να δω περισσότερους άντρες να φοράνε πουκάμισα από δαντέλα όπως αυτό στη φωτογραφία. Είναι sexy και πολύ trendy αγάπες μου, πώς να το κάνουμε; 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ