Στις βουλευτικές εκλογές μπορείς να ψηφίσεις και Ούτοπο

Την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές, υπέβαλε ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Κώστας Κυριάκου «Ούτοπος».

 


Article featured image
Article featured image

Ο κ. Κυριάκου κατέρχεται στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο Συνεδριακό Κέντρο αμέσως μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του ο κ. Κυριάκου αναφέρθηκε σε «μαφία της Κύπρου».

«Κορμός αυτής της μαφίας είναι συνήθως οι εκάστοτε κυβερνώντες αλλά στη δύσκολη ώρα οι αντιπολιτευόμενοι γίνονται συμπαραστάτες και στήριγμα και αυτό ισχυροποιεί περισσότερο τη μαφία. Και με τη στήριξη των καναλιών γίνεται ακατανίκητη», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει, ούτε οι δικαστές, ούτε κανένας. Και πώς να το κάνουν όταν οφείλουν τα αξιώματα τους όλα σε αυτή τη μαφία» συμπλήρωσε.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε πως «αυτά που μας αποκαλύπτει ο Γενικός Ελεγκτής για τα σκύβαλα είναι ένα σκύβαλο μπροστά στην ποδοπάτηση της λαϊκής βούλησης και της παράνομης εκλογής τριών διαδοχικά Κυπρίων προέδρων, του Τάσσου Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Χριστόφια και του Νίκου Αναστασιάδη».

Και πρόσθεσε πως είναι κάτω από αυτά τα δεδομένα που υποβάλλει σήμερα τη 10η στη σειρά υποψηφιότητα του, έχοντας, όπως ανέφερε, ήδη γράψει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στον Αρχηγό Αστυνομίας ζητώντας τους, αν κάνουν αυτή τη φορά δίκαιες και δημοκρατικές εκλογές, να σεβαστούν τη λαϊκή βούληση και την ψήφο.

«Αν αξίζει κάτι γι' αυτούς η Δημοκρατία, ας το δείξουν έμπρακτα. Τους καλώ να το κάνουν και τους εύχομαι να με ακούσουν» δήλωσε καταλήγοντας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ