Το balls ironing είναι το νέο trend για τους άντρες στο εξωτερικό

Ο ξένος τύπος το χαρακτήρισε ως μια επιδημία, που κάθε μέρα προσβάλλει όλο και περισσότερους άντρες, οι οποίοι στρέφονται στο λίφτινγκ των όρχεων ή αν προτιμάτε, στο ορχεοσιδέρωμα.

 


Article featured image
Article featured image

Τα πράγματα είναι απλά, αν κάτι δεν σου αρέσει άλλαξε το. Αυτό κάνουν και οι συγκεκριμένοι άντρες, που μάλλον δεν τους ικανοποιεί το περίσσιο δέρμα στη βουβωνική περιοχή και θέλουν να το αφαιρέσουν. Στην ουσία είναι μια πλαστική επέμβαση, με την οποία αφαιρείται όλο το έξτρα δέρμα από το όσχεο, και ταυτόχρονα ανασηκώνει τους κρεμασμένους όρχεις, η οποίοι έχουν πέσει, λόγω ηλικίας και βαρύτητας.

Τι μόνο οι γυναίκες έχουν προβλήματα με την φύση νομίζατε; 

Πάντως οι βασικοί λόγοι που οι άνδρες προχωρούν στο οσχεϊκό λίφτινγκ, είναι καθαρά αισθητικοί και για να ικανοποιήσουν την προσωπική τους ματαιοδοξία, αφού δεν συντρέχει κανένας λόγος υγείας ή δυσλειτουργίας που επιβάλει την συγκεκριμένη επέμβαση. 

Μπορεί βέβαια οι άντρες να μπήκαν σχετικά πρόσφατα στην αισθητική επιδιόρθωση του οσχέου τους, εντούτοις εδώ και καιρό γυναίκες και έφηβα κορίτσια κάνουν αισθητικές επεμβάσεις κολπικής αναζωογόνησης. 

Πάντως η δημοτικότητα της συγκεκριμένης πλαστικής επέμβασης αυξάνεται συνεχώς –κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους πλαστικούς που πραγματοποιούν τέτοιου είδους επεμβάσεις να είναι λίγοι συγκριτικά με τη ζήτηση. 

«Πολλοί ασθενείς που κάνουν επέμβαση στους όρχεις μπορούν επιτέλους να νιώσουν άνετα κάτω από τα ρούχα τους και όταν κάνουν γυμναστική, ενώ η ανανεωμένη εμφάνισή τους έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους», αναφέρει ο Dr. Nakhdjevani –ένας από τους λίγους στη Βρετανία που διενεργούν ορχεοπλαστική.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ