Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας

Tο Πρώτο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας (Nicosia Book Fest) ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του βιβλίου, και όχι μόνο.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή την Κυριακή, στο πάρκο Ακρόπολης, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, πρόκειται να συμβούν πολλά και ενδιαφέροντα.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, στο οποίο θα παρέχονται διάφορα είδη φαγητού και ποτού, δίνεται η ευκαιρία στους αναγνώστες να γνωρίσουν αγαπημένους Κύπριους και Ελλαδίτες συγγράφεις, να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις, να ενημερωθούν από πλειάδα φορέων, να προμηθευτούν και να ανταλλάξουν βιβλία.

Ταυτόχρονα, οι μικροί φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια βιβλιοανάγνωσης και θεατρικά παιχνίδια και να παρακολουθήσουν ξεχωριστές παρουσιάσεις βιβλίων.

Στη Γωνιά του Παιδιού, θα υπάρχει επίσης χώρος για κατασκευές και χειροτεχνίες, face-painting και φουσκωτά, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Επιπλέον, θα λειτουργήσει χώρος αθλοπαιδιών όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με την τοξοβολία, το μπάντμιντον και το σκάκι από εκπαιδευμένους προπονητές των αντίστοιχων ομοσπονδιών.

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ, ή στο 22432111.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ