Η Κύπρια βουλευτής που κέρδισε τίτλο στα καλλιστεία

Σίγουρα η κυπριακή βουλή δεν είναι πασαρέλα, όπως είχε δηλώσει προεκλογικά ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, εντούτοις ανάμεσα στη νέα σύνθεση της βουλής υπάρχει μια γυναίκα η οποία, πριν 11 χρόνια, αναδείχθηκε Miss Carlsberg στον διαγωνισμό Σταρ Κύπρος 2005, που διοργάνωνε τότε η τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Μια αποκάλυψη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της, η ίδια η βουλευτής στον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχάλαρο. 

«Ήμουν 19 ετών, όταν έλαβα μέρος στα καλλιστεία και στέφθηκα «Miss Carlsberg». Στην Κύπρο, όταν ο κόσμος βλέπει μια ψηλή κοπέλα, την σπρώχνει να ασχοληθεί με τα καλλιστεία και στη συνέχεια με το modeling. Προσωπικά, δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί πρέπει μια γυναίκα να προσδιορίζεται με βάση το ύψος ή την ομορφιά της. Πρώτιστο μέλημα είναι να διαθέτει «νου» και αυτό μπορούσα να το αντιληφθώ από πολύ νωρίς. Γι’ αυτό δεν ακολούθησα πορεία μοντέλου.

Ωστόσο, δεν μετανιώνω, ήταν μια εμπειρία και ξέρετε, τότε τα καλλιστεία δεν ήταν όπως σήμερα, που έχουν στοιχεία reality show, ήταν πιο εκλεπτυσμένα και είχαν κύριο στόχο την ανάδειξη μιας κοπέλας που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εξωτερικό. Ώς εκεί όμως. Αν έρθει σήμερα μια κοπέλα και με ρωτήσει αν πρέπει να λάβει μέρος στα καλλιστεία, θα της πω να μην το κάνει, γιατί πλέον δεν αντιμετωπίζουν τη γυναίκα με την αξιοπρέπεια που την αντιμετώπιζαν τότε». 

 

Η νεαρή βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Άννα Θεολόγου, αποτελεί αναμφίβολα μια από τις παρουσίες που ξεχωρίζουν στη νέα βουλή και το γεγονός ότι κάποτε συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς, αναμφίβολα δεν μπορεί να είναι κάτι που της αφαιρεί από τη δυναμική και το κύρος της.

Η δημοσιογραφική ομάδα της CITY, πάντως, θέλοντας να ικανοποιήσει την «περιέργεια» της, έψαξε αρχειακό υλικό 11 χρόνων και ανακάλυψε φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία των καλλιστείων, αλλά και από την ημέρα της στέψης της Άννας Θεολόγου. 






ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ