Τα live του Κατακλυσμού [ποιοι, που και πότε;]

Οι παραλιακοί Δήμοι του νησιού έχουν την τιμητική τους αυτό το τριήμερο, εξ ου και φρόντισαν να φτιάξουν ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, με line up αποτελούμενο από μεγάλα ονόματα του ελληνικού και κυπριακού πενταγράμμου.

 


Article featured image
Article featured image

Η CITY επικοινώνησε με το τμήμα των πολιτιστικών στους 5 μεγάλους παραθαλάσσιους Δήμους, οι οποίοι αναμφισβήτητα θα φιλοξενήσουν και τον περισσότερο κόσμο, και φρόντισε να μαζέψει όλα όσα τυχόν θα σε ενδιαφέρουν.

Θα είσαι που θα είσαι εκεί, οπότε εκμεταλλεύσου το!


Απ' όλα έχει το πανέρι. Από Locomondo, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώργο Τσαλίκη και Έλλη Κοκκίνου, μέχρι Αντύπα, Μπάμπη Τσέρτο και STAN και από Μιχάλη Ττερλικκά, Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Βασιλική Χατζηαδάμου, μέχρι Χρύσπα και Μελίνα Ασλανίδου.




ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες ετοιμάζει ο Δήμος της Αγίας Νάπας για τον κατακλυσμό, στο λιμανάκι.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (17 Ιουνίου) από τις 11.00, μέχρι τις 19.00 θα υπάρχει Fly Board Show για μισή ώρα, κάθε δυο ώρες. Θα πραγματοποιηθεί επίσης συναυλία με τους LOCOMONDO στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας.

Το Σάββατο (18 Ιουνίου) εκτός από το Fly board Show, θα διοργανωθούν στις 16.00 οι Παγκύπριοι αγώνες Θαλάσσιου Τζετ Σκι και συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Την Κυριακή (19 Ιουνίου), στις 21.30 θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου.

Τη Δευτέρα του Κατακλυσμού (20 Ιουνίου) στις 18.00 διοργανώνεται διαγωνισμός τσαττιστών, ερωτικών τραγουδιών και ποιημάτων, ενώ στις 21.00 συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου.

 

 

Λάρνακα

Μια βραδιά με κύπριους καλλιτέχνες, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17 Ιουνίου) στην κεντρική εξέδρα της παραλίας στη Λάρνακα, η ώρα 21.50.

Θα τραγουδήσουν οι: Κωνσταντίνα, Μιχάλης Βιολάρης, Στέλλα Γεωργιάδου, Κώστας Χατζηχριστοδούλου.

Το Σάββατο (18 Ιουνίου) θα τραγουδήσει ο ΑΝΤΥΠΑΣ με την ορχήστρα του, η ώρα 11.20, επίσης στην κεντρική εξέδρα της παραλίας.

Την Κυριακή (19 Ιουνίου) στις 19.00 θα υπάρχουν παραδοσιακοί διαγωνισμοί κυπριακών ποιημάτων, ερωτικών τραγουδιών και τσιαττιστών.  

Στις 22.00 θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ. Τραγουδούν: Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Βασιλική Χατζηαδάμου και Δήμητρα Χατζημιχαήλ.

Στις 23.00 θα ακούσουμε το πρόγραμμα «Στην Αυλή του Βασίλη Τσιτσάνη» με τους τραγουδιστές Μπάμπη Τσέρτο και Ειρήνη Τουμπάκη.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΙ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από την Τζια-Κέα, τη Δευτέρα (20 Ιουνίου) και ώρα 20.55.

Ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με την Εύη Καπατάη, θα ξεκινήσει στις 21.15, ενώ στις 22.30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Βασίλη Καρρά και την ορχήστρα του.              

Για τους πιο νεαρούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22 Ιουνίου) στις 21.25 συναυλία με την Ελευθερία Ελευθερίου και στις 22.20 συναυλία με τον STAN και την ορχήστρα του.

 

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Συναυλία  παραδοσιακής μουσικής με τον Μιχάλη Ττερλικκά και το μουσικό σχήμα «Αντάμα», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Κατακλυσμού (20 Ιουνίου), στο Θεατράκι του Παραθαλάσσιου Πάρκου στη Λεμεσό. Εκεί θα χορεύει ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος».

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα περιλαμβάνει τραγούδια και χορούς της Κύπρου αλλά και τσιαττιστά.

 

 

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Μουσικό πρόγραμμα με τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και την Βασιλική Χατζηαδάμου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18 Ιουνίου) και ώρα 20.00 στην πλατεία του Fig Tree Bay. Θα υπάρχουν διαγωνισμοί τσιαττιστού και πιθκιαυλιού.

Την Κυριακή (19 Ιουνίου) από τις 15.00, μέχρι τις 18.00 στην παραλία Fig Tree Bay θα παίζει ζωντανή μουσική από τον μουσικό σταθμό SUPER FM 104.8.

Στις 21.30 θα ακολουθήσει συναυλία με τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

 

 

ΠΑΦΟΣ

Η Πάφος διοργανώνει την Κυριακή του Κατακλυσμού (19 Ιουνίου) και ώρα 20.00, στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου, συναυλία με το μουσικό σχήμα του Χρήστου Σίκκη.

Τη Δευτέρα (20 Ιουνίου) θα τραγουδήσει η Χρύσπα η ώρα 20.00, επίσης στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ