Εναέριες φωτογραφίες της φωτιάς από τα ελληνικά Super Puma

Η Reaction Cyprus, δημοσίευσε πριν από λίγο στα κοινωνικά δίκτυα, εναέριες φωτογραφίες από τα ελληνικά Super Puma, τα οποία επιχειρούν στην Κύπρο.

 


Οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονται εντατικά, ενώ σήμερα αναμένεται και η βοήθεια από την Τουρκία με πτητικά και επίγεια μέσα, και τουρκοκύπριους πυροσβέστες να καταφθάνουν είδη στα μέτωπα της πυρκαγιάς για βοήθεια.

Το πρωινό μήνυμα της Reaction Cyprus

«Ξημέρωμα της 4ης ημέρας της πιο καταστροφικής πυρκαγιάς στην ιστορία της Κύπρου! Εκατοντάδες εθελοντές και δεκάδες εθελοντικές οργανώσεις συνδράμουν το έργο των κρατικών υπηρεσιών! 

Είναι ίσως η πρώτη φορά που σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση υπάρχει ένας τέτοιος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων! Ως εκ τούτου, όσοι κάθονται στη δροσιά του κλιματιστικού ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επικρίνουν ή/και να μειώνουν προσπάθειες των ατόμων και κρατικών υπηρεσιών, που κάποιοι εξ αυτών έχουν να πάνε σπίτι τους εδώ και μέρες. 

Πρωταρχική σημασία έχει ο έλεγχος της πυρκαγιάς και η ασφάλεια όσων επιχειρούν. Οι αναλύσεις και οι επικρίσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να τσακίζουν το ηθικό των ατόμων που πολεμούν την πύρινη λαίλαπα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ με τη δύναμη του Θεού να τα καταφέρουμε σήμερα». 


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)