Η Louis Hotels ανεβάζει τον πήχη στον Πρωταρά

Η εταιρεία ανακοινώνει την ολική αναδόμηση και έναρξη λειτουργίας δύο νέων μονάδων της στην Κύπρο καθώς και την ουσιαστική αναβάθμιση μιας τρίτης.

 


Article featured image
Article featured image

Η Louis Hotels κατέχει ηγετική θέση στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας, με 21 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου 2016 άνοιξε τις πόρτες του μετά από μια ολική ανανέωση το πολυτελές θέρετρο Louis Nausicaa Beach που βρίσκεται στην φημισμένη παραλία Fig Tree Bay, σε μία έκταση 21,000 τ.μ. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου καθώς επίσης και οι 196 σουίτες  έχουν πλήρως  επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται πλέον και 5 παιδικά mini clubs, 3 εστιατόρια, 2 πισίνες, γυμναστήριο και ένα σύγχρονο κέντρο spa. Με μοναδική, νησιώτικη αρχιτεκτονική σε άσπρα και μπλε χρώματα, το Louis Nausicaa beach,ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο φιλοξενίας των ξενοδοχείων της Louis Hotels συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην έμπρακτη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου. Σημειώνεται ότι από φέτος και για πρώτη χρονιά, το ξενοδοχείο λειτουργεί αποκλειστικά ως ξενοδοχείο «TUI Family Life», ένα πρόγραμμα διακοπών που ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα φιλοξενίας για πελάτες του συγκεκριμένου διοργανωτή ταξιδίων από τις αγορές της Αγγλίας και της Σκανδιναβίας.

 

Δίπλα από το Family Life Nausicaa, κτισμένο πάνω στον μαγευτικό κόλπο του Fig Tree είναι το The King Jason Protaras, το πρώτο boutique design ξενοδοχείο της περιοχής που άνοιξε τις πύλες του στις 27 Απριλίου φέτος μετά από ολική αναδόμηση και εντάχθηκε στα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Tο ολοκαίνουργιο The King Jason συνδυάζει μια όαση πολυτελών υπηρεσιών για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πλάι στο απέραντο γαλάζιο. Αποτελείται από 88 υπερπολυτελή Studio και σουίτες του ενός υπνοδωματίου, 2 μπαρ, 2 εστιατόρια καθώς και ένα boutique κέντρο υγείας και ομορφιάς. Με 4 εξωτερικές πισίνες, αναπαυτικά κρεβατάκια να αιωρούνται στο νερό, πισίνα αποκλειστικά για ενήλικες και μια άλλη με hydro contactγια υδρομασάζ και τζακούζι, το The King Jason Protaras αποτελεί στολίδι για τον Κυπριακό τουρισμό και αναβαθμίζει ουσιαστικά την φιλοξενία πολυτέλειας στην Ελεύθερη Αμμόχωστο. Το King Jason Protaras, λειτουργεί και αυτό στη βάση αποκλειστικής συνεργασίας με τον τουριστικό κολοσσό TUI του Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος το ενέταξε στην κατηγορία TUI Platinum Lifestyle.

Η λειτουργία τόσο του Family Life Nausicaa, όσο και του The King Jason Protara κάτω από την ομπρέλα εξειδικευμένων προϊόντων της TUI, αποδεικνύει  για ακόμη μια φορά τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου οργανωτή ταξιδίων TUI προς τη Louis Hotels.


Η Louis Hotels κατέχει ηγετική θέση στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας, με 21 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.


To γνωστό τουριστικό χωριό Άγιος Ηλίας στον Πρωτάρα που τόσο είχε αγαπηθεί από τουρίστες του εξωτερικού αλλά και από Κύπριους, ξαναγράφει ιστορία και ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου 2016  πλήρως ανοικοδομημένο και ανασχεδιασμένο καθιστώντας το πλέον σε ένα πολυτελές θέρετρο 4 + αστέρων. Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση περιλαμβάνει 152 άνετα στούντιο και σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων με μοντέρνες παροχές, μεγάλες βεράντες και πανοραμική θέα της περιοχής. Δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που δεσπόζει στην περιοχή και κτισμένο σε μια έκταση 40.400 τ.μ. από καταπράσινους κήπους, το St. Elias Resort αλλάζει τα δεδομένα της φιλοξενίας στον Πρωταρά. H κατασκευή μιας ολοκαίνουργιας πισίνας με τζακούζι, η προσθήκη νεροτσουληθρών στην μεγάλη και πλήρως ανακαινισμένη πισίνα, τα club για παιδιά, ένα εστιατόριο με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες (meze by Elliniko) αλλά και ένα 2ο εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, το κέντρο spa με γυμναστήριο και θεραπείες προσώπου και σώματος συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Έτοιμο να σας υποδεχθεί την 1η Ιουνίου, το St. Elias Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές στον Πρωταρά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ