Έρχεται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου

Το PIFF -ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει αυθεντικά ανεξάρτητες ταινίες και έχει ως στόχο την έρευνα, την προώθηση και την ανάπτυξη της τέχνης του ανεξάρτητου κινηματογράφου, φιλοδοξεί να γίνει μια πλατφόρμα για να δίνει φωνή στους σκηνοθέτες, οι οποίοι εργάζονται με πολύ λίγα αλλά έχουν πολλά να προσφέρουν.


Article featured image
Article featured image


Ενθαρρύνουμε ταινίες με χαμηλό (ή καθόλου) προϋπολογισμό γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αξίζουν μια ευκαιρία. 


Με αυτή τη διάθεση, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάφου (PIFF), το οποίο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και έχει σκοπό να θα διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Πάφο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προβολές ανεξάρτητων ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, καθώς και εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις από Κύπριους και ξένους σκηνοθέτες και θα είναι διήμερο, από τις 24  έως τις 26 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.

Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στην κοινότητα, τη συμμετοχικότητα και (φυσικά) στην καλή παρέα. Στόχος του είναι να ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα πνεύμα φιλίας και συνεργασίας με σκηνοθέτες από Κύπρο και από όλο τον κόσμο. 

Όλες οι προβολές θα διεξαχθούν στον Πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο και οι διαλέξεις και οι παρουσιάσεις διοργανώνονται στο Κέντρο Τεχνών Κίμωνος.



Paphos International Film Festival

info@piffcyprus.com



* Σχεδιασμός αφίσας Χαράλαμπος Μαργαρίτης 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ