Ανοίγει και πάλι το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας

Θα κάνουμε check-in, θα διασχίσουμε ξανά τη φυσούνα, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να «ταξιδέψουμε» είτε economy, είτε ως VIP σε first class.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου, στον χώρο του παλιού αεροδρομίου Λάρνακας, με το οποίο «επαναλειτουργεί» έστω και για μικρό χρονικό διάστημα ένα κομμάτι του αεροδρομίου.

Στο πλαίσιο του live με τον Armin Van Buuren ο κόσμος θα μπορεί να κάνει check-in με το που θα φτάνει στη συναυλία, θα μπορεί να απολαμβάνει ποτό στο lounge, ενώ θα μπορεί να «ταξιδεύει» με τις μουσικές του βασιλιά της trance, είτε economy είτε first class αναλόγως του εισιτηρίου.

Στο κάτω-κάτω, ο Armin Van Buuren, ο «ιπτάμενος» Ολλανδός όπως είναι ευρέως γνωστός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός DJ που έχει ψηφιστεί Νo1 στη λίστα του DJ Mag... πέντε φορές, πού αλλού θα μπορούσε παίξει στο πλαίσιο του πολυαναμενόμενου comeback του στο νησί, έπειτα από το μεγαλειώδες event του 2013 στις Φοινικούδες;

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τόσο από τη διοργανώτρια εταιρεία όσο και από τον SUPER FM που είναι ο Χορηγός Επικοινωνίας, στις αμέσως επόμενες μέρες.



Πηγή κεντρική φωτογραφίας: Mentality10 / Βόρις Καραγιάννης



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ