Ευκαιρίες χρηματοδότησης για νέους

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει εργαστήρια με θέμα: «Κάνε την ιδέα σου πράξη! Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από το Erasmus+: Νεολαία», στα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Αγρού και Πάφου.

 


Article featured image
Article featured image

Σκοπός των εργαστηρίων, είναι η προώθηση δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην απασχολησιμότητα τω νέων.Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων είναι οι ακόλουθες:

Αγρός: Παρασκευή 10 Ιουνίου, 18.00-21.00, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγρού

Πάφος: Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 17.30-20.30, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου.Tα εργαστήρια απευθύνονται σε Οργανώσεις Νεολαίας, Κέντρα Νεότητας και άτυπες ομάδες νέων που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ και πώς μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι νέοι για το Erasmus+ και συγκεκριμένα για τη Βασική Δράση 1 (ανταλλαγές νέων, Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία, κατάρτιση ατόμων που εργάζονται με νέους) μέσα από ένα πρακτικό εργαστήρι το οποίο θα τους παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για επιτυχή συμπλήρωση αιτήσεων και υλοποίηση σχεδίων Erasmus+.

Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της Νεολαίας και του Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ