30 χρόνια μετά οι ABBA τραγουδούν και πάλι μαζί

Τα μέλη του σουηδικού pop group βρέθηκαν και πάλι μαζί στην ίδια σκηνή, έπειτα από 30 χρόνια, σε ένα impromptu reunion που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιωτικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη, στο Berns Hotel, για να γιορτάσουν την 50η επέτειο από την ημέρα που οι Bjorn Ulvaeus και Benny Andersson συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Προς το τέλος της βραδιάς, τα άλλα δύο μέλη της ομάδας, η Agnetha Faltskog και η Anni-Frid Lyngstad ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν το «Me and I», ένα hit του 1980.

Προς τέρψη του μικρού ακροατηρίου που απαρτιζόταν από φίλους και εγχώριες διασημότητες, ο Ulvaeus και ο Andersson ανέβηκαν ξαφνικά στην σκηνή προς το τέλος της παράστασης, για να τραγουδήσουν όλοι μαζί για πρώτη φορά από τότε που οι ABBA χωρίστηκαν στο απόγειο της φήμης τους το 1982.

«Ήταν μία σπουδαία νύχτα» είπε ο Anderson στην εφημερίδα Sweden’s Expressen, για να συμφωνήσει μαζί του η Anni-Frid Lyngstad, λέγοντας «Ήταν καταπληκτικό. Τόσα πολλά συναισθήματα».

Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνιση του συγκροτήματος είχε γίνει τον Ιανουάριο, με αφορμή το opening ενός εστιατορίου στην Στοκχόλμη, όπου και βρέθηκαν όλοι μαζί μετά από 8 χρόνια. Παρόλα αυτά, οι ίδιοι αρνούνται την οποιαδήποτε πρόταση για επανένωση -σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ