Εσύ ξέρεις πώς να πας στη «μυστική» τοποθεσία του Φάρμα Project;

Εισιτήρια αγόρασες, τοποθεσία έμαθες (Angel's Hills Resort, Καμπιά), αλλά πώς να πας ξέρεις;

 


Article featured image
Article featured image

Οι υπεύθυνοι του Φάρμα Project, λίγες μέρες πριν την ημέρα του Φεστιβάλ, ανάρτησαν αναλυτικές οδηγίες για να μη χάσεις το δρόμο για τη «Φάρμα»



Αν ξεκινάς από Λευκωσία

Που τον κυκλικό κόμβο της Υπεραγοράς Μετρό, πιάστε την έξοδο προς Λακατάμια. Μετά, στα τέταρτα φώτα τροχαίας, να στρίψετε δεξιά για να μπείτε στην Λακατάμια. 

Μετά προχωρήστε μόνο ευθεία, για περίπου 15 λεπτά ώσπου να φτάσετε στο χωριό Καμπιά. Διασχίστε το χωριό προχωρώντας ακόμα ευθεία και 1,5Χλμ μετά την έξοδο σας από το χωριό, πριν να φτάσετε στο χωριό Καπέδες, θα δείτε τις πινακίδες του Φάρμα Projekt. 

Ακολουθήστε τις πινακίδες. Το Angel’s Hills, βρίσκεται στα Καμπιά, Λευκωσία και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε online. 



Αν ξεκινάς από άλλη πόλη

Που τον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία, εφκάτε που την έξοδο «Tσέρι, Δάλι, Ποταμιά». Προχωράτε ευθεία. Στο τέλος του δρόμου να πάτε δεξιά προς Λευκωσία και μετά στα επόμενα φώτα να πάτε αριστερά προς Δευτερά. 

Όταν φτάσετε στο τέλος του δρόμου να πάτε αριστερά προς «Μαχαιράς, Παλαιχώρι». Προχωράτε ευθεία ώσπου να φτάσετε στο χωριό Καμπιά. Διασχίστε το χωριό προχωρώντας ακόμα ευθεία τζιαι 1,5Χλμ μετά την έξοδο σας από το χωρίο Καμπιά, πριν να φτάσετε στο χωριό Καπέδες, θα δείτε τις πινακίδες του Φάρμα Projekt. Ακολουθήστε τις πινακίδες. 

Το Angel’s Hills, βρίσκεται στα Καμπιά, Λευκωσία και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε online: 

Larnaca: https://goo.gl/maps/zulqE

Limassol: https://goo.gl/maps/oQhRJ

Paphos: https://goo.gl/maps/4u9Ab


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ