Εσύ ξέρεις πώς να πας στη «μυστική» τοποθεσία του Φάρμα Project;

Εισιτήρια αγόρασες, τοποθεσία έμαθες (Angel's Hills Resort, Καμπιά), αλλά πώς να πας ξέρεις;

 


Οι υπεύθυνοι του Φάρμα Project, λίγες μέρες πριν την ημέρα του Φεστιβάλ, ανάρτησαν αναλυτικές οδηγίες για να μη χάσεις το δρόμο για τη «Φάρμα»Αν ξεκινάς από Λευκωσία

Που τον κυκλικό κόμβο της Υπεραγοράς Μετρό, πιάστε την έξοδο προς Λακατάμια. Μετά, στα τέταρτα φώτα τροχαίας, να στρίψετε δεξιά για να μπείτε στην Λακατάμια. 

Μετά προχωρήστε μόνο ευθεία, για περίπου 15 λεπτά ώσπου να φτάσετε στο χωριό Καμπιά. Διασχίστε το χωριό προχωρώντας ακόμα ευθεία και 1,5Χλμ μετά την έξοδο σας από το χωριό, πριν να φτάσετε στο χωριό Καπέδες, θα δείτε τις πινακίδες του Φάρμα Projekt. 

Ακολουθήστε τις πινακίδες. Το Angel’s Hills, βρίσκεται στα Καμπιά, Λευκωσία και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε online. Αν ξεκινάς από άλλη πόλη

Που τον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία, εφκάτε που την έξοδο «Tσέρι, Δάλι, Ποταμιά». Προχωράτε ευθεία. Στο τέλος του δρόμου να πάτε δεξιά προς Λευκωσία και μετά στα επόμενα φώτα να πάτε αριστερά προς Δευτερά. 

Όταν φτάσετε στο τέλος του δρόμου να πάτε αριστερά προς «Μαχαιράς, Παλαιχώρι». Προχωράτε ευθεία ώσπου να φτάσετε στο χωριό Καμπιά. Διασχίστε το χωριό προχωρώντας ακόμα ευθεία τζιαι 1,5Χλμ μετά την έξοδο σας από το χωρίο Καμπιά, πριν να φτάσετε στο χωριό Καπέδες, θα δείτε τις πινακίδες του Φάρμα Projekt. Ακολουθήστε τις πινακίδες. 

Το Angel’s Hills, βρίσκεται στα Καμπιά, Λευκωσία και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε online: 

Larnaca: https://goo.gl/maps/zulqE

Limassol: https://goo.gl/maps/oQhRJ

Paphos: https://goo.gl/maps/4u9Ab


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media