Όλες οι βραβεύσεις των Super Music Awards by Lidl

Δεν θα ξεκινήσουμε το άρθρο αναφέροντας πως η Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

 


Article featured image
Article featured image

Όσοι ήταν εκεί, ψες, στην τελετή απονομής των Super Music Awards 2016 by Lidl και έζησαν από πρώτο χέρι το εξαιρετικό vibe του κόσμου αλλά και των guest καλλιτεχνών ξέρουν. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει απλώς να αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για τη δεύτερη απονομή που θα πραγματοποιηθεί σε ένα χρόνο από τώρα.

Σε ότι αφορά στα της ψεσινής απονομής (Τρίτη 12 Ιουλίου), οι μεγάλοι νικητές είναι οι πιο κάτω:

 

Για το Μεγαλύτερο Airplay από Group by Super Fm βραβεύτηκαν οι Minus One για το τραγούδι «Alter Ego». Το βραβείο έδωσαν η Χριστίνα Δημητρίου - Ραδιοφωνική παραγωγός του Super Fm και ο παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Καλλιτέχνης με το Mεγαλύτερο Airplay by Super Fm είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το βραβείο παρέδωσαν οι Γιώτα Κουφαλίδου και Μάρκος Κωμοδρόμος.

Το βραβείο Style Icon της Χρονιάς έλαβε η Demy από τους Ruzicka Miroslav - Γενικός διευθυντής Lidl Κύπρου και Βασιλική Αδαμίδου - Διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας Lidl Κύπρου.

Best International Single της χρονιάς, το «Hello» της Adele. Άντρεα Κυριάκου και Ιάκωβος Χατζηβασίλης ήταν οι απονεμητές.

Το βραβείο για Best International Artist/Group πήγε στην Adele. Το βραβείο παρέδωσαν οι Andrew P και Μαρία Κορτζιά.

Το βραβείο για τον Καλύτερο Κύπριο Καλλιτέχνη δόθηκε στην Άννα Βίσση από τους Μαριλένα Ιεροδιακόνου, Διευθύντρια Περιοδικών Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και τον ηθοποιό Γιώργο Αναγιωτό.

Το βραβείο για την Καλύτερη Live Εμφάνιση στην Κύπρο έδωσαν στον Πάνο Κιάμο οι Κώστας Γαλάτης, ραδιοφωνικός παραγωγός Super Fm και Τζώρτζια Παναγή.

Καλύτερη Νέα Παρουσία στα Super Music Awards by Lidl αναδείχθηκε ο Doody. Το βραβείο έδωσε ο Παναγιώτης Σεντώνας - Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας.

Το βραβείο για Καλύτερο Album της Χρονιάς έλαβε η Άννα Βίσση από τους Γωγώ Αλεξανδρινού, δημοσιογράφο-παρουσιάστρια και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Καλύτερο Single της Χρονιάς αυτό του Γιώργου Παπαδόπουλου. Το βραβείο απένειμαν οι Δώρα Γιαννακάκη - Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου ΣΚΑΪ και  Μαρία Κυριάκου - Group Advertising Director Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Το βραβείο ως Καλύτερο Group της Χρονιάς έλαβαν οι Onirama από τα μέλη του συγκροτήματος Boys and Noise.

Η Ελένη Φουρέιρα έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Τραγουδίστριας της Χρονιάς από τους Σίσσυ Χρηστίδου και Χάρη Ιωάννου.

Καλύτερος Τραγουδιστής της Χρονιάς ο κορυφαίος Σταρ Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη - Διευθύντρια Προγράμματος ΣΚΑΪ.

Ειδικό βραβείο «Τιμώμενος Δημιουργός - Συνολική Προσφορά» στον Γιώργο Θεοφάνους. Απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης - Γενικός Διευθυντής συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Σίγμα.

Καλλιτέχνης της Χρονιάς η Άννα Βίσση. Το βραβείο απένειμε ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.


Πηγή: I Love Style

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ