Οι «Άνεργοι Πτυχιούχοι» στη Λάρνακα που έκαναν το σάντουιτς επιστήμη

Σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, και δη όταν στην παρέα υπάρχουν άνεργοι, πολλές φορές έχει ειπωθεί η ατάκα «και γιατί δεν ανοίγουμε ένα σουβλατζίδικο που θα λέγεται ‘Οι επιστήμονες’ και να τυλίγουμε το σουβλάκι με το πτυχίο το οποίο θα είναι τυπωμένο στο σχετικό χαρτί;».

 


Article featured image
Article featured image

Σε αυτή τη λογική ενδεχομένως λειτούργησε και η καντίνα «Άνεργοι Πτυχιούχοι» που εδρεύει στα Λειβάδια της Λάρνακας.

Δυο φίλοι, δυο κουμπάροι, ο Γιάννος και ο Αντρέας, 28 και 26 ετών αντίστοιχα, με το που τέλειωσαν τις σπουδές τους σε Automotive Engineering και Computer Science, αποφάσισαν να ανοίξουν δική τους δουλειά, μια και… δουλειά δεν έβρισκαν.

Και τότε, τον Οκτώβριο του 2015, προέκυψε η κινητή καντίνα η οποία καθημερινά (Δευτέρα μέχρι Σάββατο, από τις 09:00 μέχρι τις 22:00) βρίσκεται στα Λειβάδια, ενώ επίσης κάθε Δευτέρα βράδυ παρκάρει στο κοινοτικό πάρκο Κελλιών, από τις 17:30 ως τις 21:00.

Οι τιμές τους είναι λογικότατες και το «διάφορα» τους πουλάει απίστευτα, όπως και το Super Special που είναι τεράστιο και περιλαμβάνει ότι φανταστείς!

«Στην αρχή έβλεπαν όλοι  το όνομα της καντίνας και έρχονταν μόνο και μόνο για να μας στηρίξουν, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι γίνονταν πελάτες επαναλαμβανόμενοι» μάς λέει ο Αντρέας, κάτι που προφανώς φανερώνει ότι τα παιδιά αγαπούν τη δουλειά τους και επενδύουν στην ποιότητα που δίνουν στον κόσμο.

 



Πάτησε ΕΔΩ για να δεις το νέο μενού.

Και κάτι έξτρα. Σύντομα, οι δυο φίλοι από το χωριό Κελλιά θα τυλίγουν το σάντουιτς σε copies των πτυχίων τους!

Πληροφορίες 96632112.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ