Έλα με την παωνιέρα σου, τζιαι πάμε Μαζωτό

Λατρεμένο κομμάτι από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του «Κυπραίου», είναι όταν φορτώνει στο αυτοκίνητο προμήθειες για έναν λόχο και όταν «γεμώνει την παωνιέρα» με μπύρες που μπορούν να μεθύσουν τον πληθυσμό του «TomorrowLand»

 


Article featured image
Article featured image

Όλα αυτά πάντα σε συνδυασμό με καλή παρέα, μουσική και χορό αποτελούν ίσως την ιδανική εικόνα της καλοκαιρινής χαλάρωσης και των διακοπών. 

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης #ΕλαΜεΤηνΠαωνιέραΣου Beach Party και αποφάσισαν να κάνουν ένα αυθεντικό κυπριακό πάρτι στη θάλασσα, για όσους «αθκιασερούς», θέλουν να περάσουν καλά. Το event θα είναι απλό όπως και το όνομα του. Όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές, αυτοί βάζουν τη μουσική, τον φωτισμό κι εμείς βάζουμε την παρέα και τις γεμάτες παγωνιέρες.

 

Πότε θα πας:

Στις 23 Ιουλίου Σάββατο, από τις 18:00 το απόγευμα, έως τις 2:00 τα ξημερώματα. 

Πού θα πας:

Κάπου στον Μαζωτό

Πώς θα πας: 

Μαζωτός - στρίβουμε μετά το Camel Park δεξιά ή πριν το Camel Park αριστερά (ανάλογα από ποια πόλη έρχεσαι). Προχωράμε ευθεία μέχρι το αλτ - από το αλτ αριστερά και αμέσως από το πρώτο δεξιά προς παραλία. 

Φτάνοντας στην παραλία στρίβουμε δεξιά (έχουμε αριστερά μας την θάλασσα) και προχωράμε παράλληλα με την παραλία - στα 500μ θα το δείτε στα αριστερά σας.

*info στον κροκόδειλο: 96546497 ή εδώ



Μουσική τα κοπέλλια:

18:00 - 20:00 Reggae by Panos

20:00 - 22:00 Shiati (New Disco / House)

22:00 - 2:00 Argyris Panayi & Michael X (mainstream , ελληνικά , RnB) 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ