Ολοκληρώθηκε το 1ο Foundation Film Festival από το Dashin’s Foundation

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Foundation Film Festival, μία μοναδική διοργάνωση του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι «La-Dee-Dah Nights».

 


Article featured image
Article featured image

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παλιές κι αγαπημένες ταινίες από τον ελληνικό, ρωσικό και αγγλικό κινηματογράφο και να απολαύσει πλούσιο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από ντόπιους καλλιτέχνες σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα κάτω απ’ τ’ αστέρια με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της Λεμεσού. 

Το φεστιβάλ είχε ως στόχο την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας της Κύπρου αλλά ταυτόχρονα και την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για την ενίσχυση του Ευαγόρειου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας. Το ποσό που μαζεύτηκε από την πώληση καλοκαιρινών κοκτέιλ, σνακ και ροφημάτων αλλά και τα κουτιά εισφορών που υπήρχαν στο χώρο, ανήλθε στα 4,000ευρώ. 

 



 

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του προέδρου της δημοκρατίας, η οποία παρευρέθηκε την τελευταία μέρα του φεστιβάλ για να παρακολουθήσει μαζί με τους διοργανωτές και όλο τον κόσμο την αξεπέραστη Μελίνα Μερκούρη στο «Ποτέ την Κυριακή».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ