Σεξομολογήσεις #269: «Μακάρι να εγίνετουν να τα έσβηνα ούλλα...»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, γειά σου και ελπίζω να είσαι καλά 

Εγώ πάλε εν είμαι… Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να μεν σε ζαλίζω. Το όνομα μου είναι Αντωνία και είμαι 18 χρονών, τζαι είμαι στο πρώτο έτος των σπουδών μου, στην Κύπρο. Τελοσπαντων, τον τελευταίο καιρό εγνώρισα ένα παιδί το οποίο γουστάρω πάρα πολλά, αλλά εν λλίω συντηρητικός, εν παπαδοπαίδι βλέπεις τζιε εμεγάλωσεν διαφορετικά. Ο συγκεκριμένος που λαλείς, με το ερωτικό παίρνει το πολλά αργά, και μάλιστα εκμυστηρεύτηκε μου πώς θα ήθελε η κοπέλα του να είναι παρθένα. Δαμέ έχουμε πρόβλημα, γιατί εγώ είμαι παρθένα κατά το ήμισυ. Θα μου πεις τωρά, τι εννοείς κοπέλα μου μισή παρθένα. Και όμως εγώ ως μαθήτρια γενικά, ήμουν λίγο ατακτούλα και εδοκίμασα τον απαγορευμένο καρπό από διάφορους συμμαθητές μου, μόνο που επειδή εν ήθελα να χάσω το πολυτιμότερον αγαθό μου, προτιμούσα να κάμνω ότι κάμνω από την «πίσω πόρτα». Τζαι ώσπου επαίρναν ο καιρός, τόσο παραπάνω μου άρεσκεν τζαι εν εκρατιούμουν. 

Τι μέσα στις τουαλέτες, τι σε κάτι χωράφια πίσω που τα δέντρα –γιατί άρεσκεν μου τζιε ο κίνδυνος- τι σε οικοδομές αμαν είχαμε κενή, εν έχω παράπονο επέρασα καλά. Πλέον όμως νοιώθω ότι ωρίμασα, είμαι σε μια φάση άλλη, τζαι θέλω κάτι πιο σοβαρό. Ο Κ. εν τέλειος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπούλης, σοβαρός, συνεσταλμένος και όπως σου είπα συντηρητικός. Γουστάρω τον πάρα πολλά, τζαι θέλω να το προχωρήσουμε, αλλά πώς να του πω τι έκαμνα πριν που τζίνον. Εν θέλω να τον περιπαίζω, αλλά ξέρω πώς αν του πω την αλήθκεια εννα σοκαριστεί, τζαι θα με αφήκει. Μακάρι να εγίνετουν να τα έσβηνα ούλλα, τζιε να ξεκίνουν που το μηδέν, αλλά εν γίνεται. Τι να κάμω; 

 

Αντωνία μου καλή μου, όντως είσαι σε δύσκολη θέση. Πρακτικά είναι γεγονός πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού καλύπτεις τις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Αλλά κορούα μου εν ηθικό το θέμα και έχει να κάμει με το αν είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις μια σχέση, πάνω σε ψέματα. Παρόλο που είσαι μιτσιά ακόμα, για να λαλείς πως ωρίμασες, τζιε να θέλεις που τα τωρά μακροχρόνιες τζαι σοβαρές σχέσεις, γιατί πολλά απλά εν έσχιης το κατάλληλο κριτήριο σε έτσι ηλικία να το αντιληφθείς τούτο. Ενεν κακό ότι έκαμες ότι έκαμες, ήταν μια επιλογή σου τζίνην την περίοδο, που έγινε τζαι όπως είπες εν αλλάσσει. Εκείνο που θα σε συμβούλευα, είναι να μιλήσεις ανοιχτά στο αγόρι σου, τζαι τζινος αν σε αγαπά οφείλει να σε δεχτεί όπως είσαι και με όσα έκανες –στο κάτω κάτω εντζαι έκαμες έγκλημα. Εννά κλωτσήσει στην αρχή, αλλά αν πραγματικά γουστάρει, εννά το δεχτεί και θα μείνει μαζί σου. Άλλωστε εν πρέπει να έχει σημασία τι έκαμες πριν που τζίνον, αλλά όσα θα ζήσεις μαζί με τζίνον.

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ