Σεξομολογήσεις #279: «Νομίζω είμαι ερωτευμένος με τον κολλητό μου»

Article featured image
Article featured image

Γεια σου ρε Tipster με τα ωραία σου! 



Είμαι ο Πέτρος τζιαι είμαι 30 χρονών. Γενικά μέχρι σήμερα όλα στη ζωή μου ήταν «νορμάλ». Ετέλειωσα το στρατόν, εσπούδασα οικονομικά, ήρτα πίσω, ήβρα δουλειά τζιαι γενικά ήμουν όπως ο κάθε ένας νέος της ηλικίας μου στην Κύπρο. Φέτος όμως το καλοκαίρι κάτι έγινε τζιαι άλλαξε μου τα δεδομένα μου, ή πιο σωστά έκαμεν με να καταλάβω ποιος είμαι πραγματικά. Ως τωρά εν ήμουν ποττέ ο τύπος που αλλάσσει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, είχα κάποιες σχέσεις, λλία φλέρτ, αλλά όλα σε κάποια φάση εφτάναν στο τέλος τους.  Φέτος έκοψα single, τζιαι είπαμεν με τον κολλητό μου να κανονίσουμε διακοπές σε νησί ελληνικό λλίες μέρες να χαλαρώσουμε, να ξεδώσουμε και ότι προκύψει. Με τον κολλητό μου γνωριζούμαστε που τον στρατό για να καταλάβεις και έχουμεν πάρα πολλήν άνεση μεταξύ μας. 

Εκανόνισεν τα ουλλα τζίνος, διαμονή, προορισμό κλπ και εγώ απλά έκαμα βαλίτσα και επήρα μας αεροδρόμιο. Όπως και να έχει τις πρώτες δκυό μερες, επειδή ήταν η πρώτη μας φορά στο νησί, εκάμναμεν εξερεύνηση. Μπαράκια, club, παραλίες, για να ξέρουμε τις επόμενες μέρες ποια εν τα καλά σημεία να βρεθούμε. Την 3η μέρα, νύχτα βασικά, επήαμεν σε έναν μπαράκι –από τα καλύτερα του νησιού, ήπιαμεν το Βόσπορο τζιαι εφύαμεν που τζιαμέ τσαλάτζην, τζιαι με μια τουρίστρια που μας έπαιζεν ούλλη νύχτα. Πίσω στο δωμάτιο, η κοπέλλα (Αγγλίδα), άρχισε να κάμνει τα δικά της και με τους δύο μας. Εφίλαν με εμένα, εχαίδευκεν τον κολλητό μου και γενικά δεν είχε με φραγμούς με ενδοιασμούς. Ώσπου σε κάποια φάση, που η φάση είχε πάρει τα πάνω της, έπιασεν μας τζιαι τους δκυό και μας έφερεν κοντά για να φιληθούμε μεταξύ μας. Η αλήθκεια εν το περιμέναμεν και αντανακλαστικά επεταχτήκαμεν πίσω, αλλά τζίνη επέμενεν. Να μεν σου τα πολυλογώ, σε λλίω είχαμεν την αγγλίδα ανάμεσα στα πόθκια μας, τζιαι εμείς να φιλιούμαστε μεταξύ μας. Η ίδια όχι μόνον απολάμβανέν το, αλλά ήθελε να προχωρήσουμε περισσότερο μεταξύ μας και εκείνη να βλέπει. Εννοείται πώς πέραν που τα φιλιά και τα χάδια εν εκάμαμεν τίποτε άλλο. Το επόμενο πρωί, τα πράματα ήταν λλίω άβολα, αλλά επειδή ήμασταν και ζαλισμένοι εν τω συζητήσαμεν ιδιαίτερα. 

Οι επόμενες μέρες εκυλήσαν αδιάφορα, αλλά εμέναν έτρωεν με τζίνον που έγινεν. Ήρταμε πίσω, τζιαι η αλήθκεια ότι εκόψαμεν λλίω. Εγώ όμως νιώθω περίεργα. Νομίζω πώς τούτο που έγινε εν ήταν τυχαίο, εννοώ ότι εν έφταιεν το μεθύσι αλλά κατά βάθος ηθέλαμεν το τζιαι οι δκυό μας. Νομίζω πώς πάντα ήμουν ερωτευμένος μαζί του, αλλά ούτε εγώ το ήξερα. Εν ξέρω αν είμαι gay, γιατί εν μου αρέσκαν ποττέ οι άντρες γενικά, εκτός που τούτον που όποτε βρισκόμασταν ένοιωθα διαφορετικά μαζί του. Να του μιλήσω ανοιχτά; Τζιαι αν δεν το βλέπει έτσι τζιαι τσακωθούμε τι θα γίνει. Εν θέλω να τον χάσω που τη ζωή μου. 

 

Πέτρο μου έσυρες την πέρα και έκαμες τα ούλλα λιλίτσια. Αρχικά να σου πω, πώς τελευταίες έρευνες – κυρίως από μεγάλα site ερωτικού περιεχομένου, έχουν δείξει πώς οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο παρακολουθούν φανατικά ομοφυλοφιλικό αντρικό πορνό, αλλά τις ερεθίζει να το ζουν και live. Άρα η Αγγλίδα δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά μάλλον τη νέα τάξη πραγμάτων. Απ’ εκεί κι έπειτα το ότι έγινε ότι έγινε με τον κολλητό σου, όπως πολύ σωστά παρατήρησες, δεν το προκάλεσε το μεθύσι, αλλά το υποσυνείδητο που απελευθερώθηκε με το ποτό. Άρα σίγουρα και οι δύο γουστάρατε όλο αυτό που έγινε, απλά μάλλον εσύ το πήρες πιο ομαλά, ενώ ο άλλος θέλει πολλές σόδες να χωνέψει πώς δεν είναι ο άντρας που νόμιζε πώς ήταν. Αν πραγματικά είσαι σίγουρος για όσα νοιώθεις για τον κολλητό σου, θα σου πρότεινα να του μιλήσεις ανοιχτά και να τον αφήσεις να αποφασίσει εκείνος, αν θέλει να παραμείνετε φίλοι, οι να γίνεται friends with benefits. Και αυτό δεν σημαίνει πώς είστε απαραίτητα gay, υπάρχουν και οι bisexual, υπάρχουν και intersexual, άρα μην κολλάς στις ταμπέλες και κάνε αυτό που σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εξήγησε του το αυτό μήπως και νοιώσει καλύτερα και αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ