Το αρχαίο θέατρο Κουρίου, παίζει κυπριακά

Η κυπριακή μουσική δημιουργία, ζωντανεύει στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, με μια απολαυστική συναυλία στις 14 Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Η Βασιλική Χατζηαδάμου και ο  Μιχάλης Χατζημιχαήλ οι ο οποίοι θα παρουσιάζουν την βραδιά, θα τραγουδήσουν, θα σχολιάσουν, θα δημιουργήσουν δίστιχα και θα υποδεχτούν μεγάλους κύπριους καλλιτέχνες, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία. 

Μαζί τους ο ερμηνευτής δεκάδων αγαπημένων επιτυχιών που τραγουδιούνται στον απανταχού ανά τον κόσμο Ελληνισμό, Μιχάλης Βιολάρης, η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια Κωνσταντίνα και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου, που η βελούδινη φωνή του, τον καθιέρωσε σαν τον μόνιμο συνεργάτη ερμηνευτή του Μάριου Τόκα. 

Επταμελής ομάδα από σπουδαίους μουσικούς υπό τη διεύθυνση του ενορχηστρωτή Άδμητου Πιτσιλλίδη, θα συνοδεύει τους καλλιτέχνες. 

Είναι ίσως η πρώτη φορά που τόσοι επώνυμοι καλλιτέχνες συναντούνται  για να τιμήσουν το Κυπριακό τραγούδι και τους Κύπριους δημιουργούς. Θα ακουστούν τραγούδια από την παράδοση και από Κύπριους ποιητές και συνθέτες όπως του Λιπέρτη, Λυμπουρίδη, Κοτσώνη, Βιολάρη, Χριστοδουλίδη, Αργυρίδη, Τόκα και άλλων.



Συμμετέχουν επίσης:

Η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού ομίλου «Αργοναύτες» Ερήμης και το χορευτικό συγκρότημα «Παναγιώτη Τουμάζου» Επισκοπής. 

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Εισιτήρια προς €15 προπωλούνται:

Ταμείο οδού Ειρήνης 158 – Τηλ: 25 878744

Tickethour.com.cy

Σε όλα τα καταστήματα ACS

Στα γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων Ερήμης και Επισκοπής

Στον Πολιτιστικό Όμιλο «Αργοναύτες» Ερήμης – Τηλ: 99 679756


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ