Έλληνας δισεκατομμυριούχος αγόρασε την έπαυλη του Playboy

Πουλήθηκε τελικά η θρυλική έπαυλη του Hugh Hefner στο Λος Άντζελες έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτό τουλάχιστον κυκλοφορεί ως φήμη από χθες.

 


Article featured image
Article featured image

Βέβαια η είδηση δεν είναι αυτή, αφού ο εκκεντρικός –πρώην πλέον- ιδιοκτήτης της έπαυλης Hugh Hefner, έθεσε ως όρο πώς θα εξακολουθήσει να μένει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του, άρα ο νέος ιδιοκτήτης Daren Metropoulos θα αναγκαστεί να συγκατοικήσει μαζί του. 

Ο 32χρονος γιός του ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία μεγιστάνα Dean Metropoulos (η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 2,4 δισ.), αγόρασε την έπαυλη δίνοντας τελικά τα μισά χρήματα από τα 200 εκατομμύρια δολάρια που ήταν αρχικά η τιμή πώλησης.  

Ο ίδιος δήλωσε πως η έπαυλη του Hefner, που χτίστηκε το 1927 και συνοδεύεται από μια τεράστια έκταση 1.858 τετραγωνικών μέτρων, έχει «πλούσια και ιστορική κληρονομιά» και αριστουργηματικό  design. 

Η αγορά του Playboy Mansion πάντως, φαίνεται να αποτελούσε για χρόνια στόχο του Daren Metropoulos, αφού το 2009 είχε αγοράσει και την διπλανή έπαυλη από τον Hefner έναντι 18 εκατ. δολαρίων, την οποία και σκοπεύει να συνδέσει με το καινούργιο του απόκτημα, δημιουργώντας μια τεράστια ενιαία ιδιοκτησία.  

 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ