Σεξομολογήσεις #281: «Το σεξ μαζί του κατάντησε κουραστικό»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή μου τίπστερ,



Είμαι μια νέα κορούδα σαν τα κρύα τα νερά, -18 χρόνων σχεδόν- και είμαι με ένα παιδί 10 χρόνια μεγαλύτερο. Περνούμε πολλά καλά, αγαπά με, προσέχει με και εγώ το ίδιο. Είμαστε ένα χρόνο περίπου μαζί. Στο θέμα του σεξ, βρίσκουμεν τα, νομίζω. Αρέσκει μου η κακομεταχείριση, να με δέρνει, να με ακκάνει. Πελλανίσκει τζιαι τζείνος, όμως! Άμαν εν του κροστώ καμιά φορά, γίνεται πόλεμος. Όμως, άρχισα κάποτε και κουράζομαι να κάμνω σεξ μαζί του, τι να κάμω;

Φιλούθκια από την Να.

 

Ένας, δέκα χρόνια μεγαλύτερός σου, είναι ένα θεματάκι. Όχι στα χρόνια, αλλά στη νοοτροπία. Από αντοχές, σίγουρα μια χαρά, αφού είναι ένας 28άρης. Πάνω στα ντουζένια του δηλαδή! Όμως, τούτο το παιχνίδι με τα δαγκώματα τζιαι τα πατσούθκια, εν κάτι που δεν πρέπει να κρατήσει πολύ καιρό. Πρέπει να είναι φάση, να κάμει τον κύκλο της, τζιαι να προχωράτε σε νέα παιχνίδια και φαντασιώσεις. Σκέφτου, τι παλαβή εικόνα δίνεις στον σύντροφό σου, όταν συνεχώς εμφανίζεσαι υποτακτική τζιαι περιμένεις να σε πατσαρκάσει για να νιώσεις ηδονή τζιαι ταυτόχρονα να ικανοποιηθεί τζιαι να έρτει σε στύση εκείνος. 

Μια, δυο, δεκατρείς φορές, αλλά, μετά λαλείς νισάφι! Γιατί… το χρυσάφι στο σεξ είναι όταν συντηρείς μια πιο αγαπησιάρικη, τρυφερούλικη, χουχουλιαστή ερωτοτροπία και τεχνοτροπία στο κρεβάτι! Είναι όταν και οι δύο σύντροφοι χάνονται στην απόλυτη ηδονή μέσα από μια ερωτική ένταση πάθους που δεν μειώνει κανένα, –αντίθετα- ανεβάζει και τους δύο σε full climax. Και να που εσύ, με την extreme αναζήτηση ηδονής μέσα από τον πόνο και την υποταγή, άρκεψες να βαρκέσαι το σεξ. Τι περιμένεις; Έπρεπε να τον έχεις συνηθίσει και σε κάτι νορμάλ ταυτόχρονα, κι όχι μόνο στα kinky. Να αναζητά και τα δύο και να απολαμβάνετε κι οι δυο και τις δύο εκδοχές. Εκαταλήξετε, όμως, να χτυπιέστε τζιαι να δακκάνεστε, τζιαι στο τέλος να φέφκετε τραυματίες του σεξ! Όχι… όχι… Κάνε κάτι να του ξυπνήσεις μια άλλη ευαίσθητη χορδή της ηδονής του. Ξεκίνα με χάδια, με γαργάλημα, με άγγιγμα από πούπουλα και φιλιά όλο σάλιο! Κάνε τον να καταλάβει τι έχανε μέχρι τώρα. Κάνε τον να πελλανίσκει χωρίς πόνο, αλλά, ταυτόχρονα θέλω να το χαίρεσαι κι εσύ. Πρέπει και οι δυο σας να απολαμβάνετε την ηδονή. Αυτός είναι ο άγραφος νόμος του σεξ. Τζιαι επειδή, στέλλεις μου φιλούθκια, σε προτρέπω το εξής: άρκεψε να τα στέλνεις του αγοριού σου με νάζι και να στάζουν έρωτα. Κάμε τον να λιώνει από πόθο κι όχι από πόνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ